Međunarodni skup o tehnološkim inovacijama 12. novembra u Banjaluci

Ilustracija (Foto: ESB Professional/shutterstock.com)Savez inovatora RS, Privredna komora RS i Razvojna agencija RS organizuju 7. Međunarodni naučno-stručni skup: Tehnološke inovacije – generator privrednog razvoja koji će se održati 12. novembra 2020. u Privrednoj komori RS.


Pokrovitelj naučno-stručnog skupa je Ministarstvo za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske.
– Cilj naučno–stručnog skupa je da okupi eksperte i druge kompetentne ličnosti iz institucija, privrede i organizacija, radi razmjene informacija, iskustava i stavova u primjeni inovacija, da se razmjene iskustva iz razvoja nacionalnih inovacionih sistema susjednih zemalja i dr. zemalja, te konačno sagledati mogućnosti primjene pozitivnih rješenja u RS i BiH, a iste predložiti nadležnim institucijama. Prezentovani radovi biće objavljeni u Zborniku radova i Biltenu radova, a učesnicima će se dodjeliti certifikati – Saopšteno je iz PK RS.


Tematske oblasti su:
– Inovacije u proizvodnji- Inovacije u uslugama- Inovacije u informativnim tehnologijama- Tehnološke inovacije i ekologija- Inovacije u marketingu i dizajnu- Obrazovanje i tehnološke inovacije- Ekonomski efekti inovacija- Infrastruktura za podršku inovatorstva- Zaštita intelektualne svojine.
Prijave o učešću i apstrakt rada dostavljaju se do 31. oktobra 2020.

Dodatne informacije se mogu dobiti na: www.savezinovatorars.org, sinrs@blic.net ili na tel./fax. + 387 51 461 200. Osoba za kontakt je Ljubiša Pašić – sekretar Saveza inovatora RS (+ 387 65 483 960).


Program

Uputstvo

Prijava

ba.ekapija.com

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.