Završna akcija Henkelovog projekta Zajedno za čiste vode BiH na rijeci Željeznici

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na završnu akciju čišćenja bh. voda od otpada u okviru Henkelovog projekta Zajedno za čiste vode BiH, koja će se održati 11. juna na rijeci Željeznici pored Sarajeva. U okviru sedme sezone ovog projekta, koji organizira kompanija Henkel s partnerima, kompanijama Bingo, Eko život te ronilačkim klubom Bosna od smeća su očišćeni dijelovi korita i obale rijeke Miljacke kod Pala te Boračkog i Malog Pivskog jezera, a organizovano je i poribljavanje riječnih tokova. Akcija na rijeci Željeznici je prilika da se na licu mjesta uvjerite u važnost podizanja svijesti javnosti o pravilnom odlaganju otpada i da vam se zahvalimo za podršku u tome.

                            DATUM: 11.6.2021.

                            VRIJEME AKCIJE: od 13.00 do 14.30 sati

                            MJESTO:  Rijeka Željeznica, Most spasa, Sokolović kolonija

Medijima će se nakon završetka akcije obratiti Admir Suljević, Head of Key Account Management kompanije Henkel, Hrvoje Gavrančić, predsjednik Ronilačkog kluba Bosna, i Tatjana Paunoski, rukovodilac službe marketinga Bingo d.o.o. Tuzla. 

Nakon oficijelnog dijela za predstavnike medija predviđeno je druženje uz ručak u restoranu Stari fijaker na Ilidži u 15h (ul. IV Viteške brigade 46).

Ukoliko vam je potreban prevoz iz Sarajeva, molimo da nas obavijestite najkasnije do četvrtka, 10. juna, do 12 sati. Tačnu lokaciju i termin polaska prevoza dostavit ćemo vam nakon potvrde dolaska vaše ekipe.

O Henkelu

Henkel posluje širom svijeta s uravnoteženim i raznovrsnim portfoliom. Kompanija zauzima vodeće pozicije sa svoja tri poslovna sektora u oblastima industrijskog tržišta, kao i proizvoda široke potrošnje, zahvaljujući jakim brendovima, inovacijama i tehnologijama. Henkelov sektor Adhezivi Tehnologije je svjetski lider na tržištu ljepila  – u svim industrijskim segmentima u svijetu. Sa sektorima Deterdženti i kućna hemija i Beauty Care, Henkel zauzima vodeće pozicije na mnogim tržištima i kategorijama širom svijeta. Osnovan 1876. godine, Henkel iza sebe ima više od 140 godina uspješnog poslovanja. U 2020. godini kompanija Henkel ostvarila je prodaju veću od 19 milijardi eura i korigovani operativni profit od oko 2,6 milijardi eura. Henkel zapošljava više od 53.000 ljudi širom svijeta – predan i veoma raznovrstan tim, ujedinjen snažnom korporativnom kulturom, zajedničkim ciljem da ostvari održivi standard, kao i zajedničkim vrijednostima. Kao priznati lider u održivosti, Henkel se nalazi na najvišim pozicijama mnogih međunarodnih indeksa i lista. Henkelove prioritetne akcije izlistane su u njemačkom indeksu DAX. Za više informacija, posjetite www.henkel.com.

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.