Upitnik Udruženja “Bosnin Doctors for Disabled” u cilju identifikovanja potreba OSI

Udruženje Bosnian Doctors for Disabled pokrenulo je projekat mapiranja i identifikovanja potreba osoba sa invaliditetom na teritoriji Bosne i Hercegovine, a sve sa ciljem kako bismo najkvalitetnije odgovorili na ova krizna vremena, ali i nastavili sa unapređivanjem i zagovaranjem ostvarivanja prava osoba sa invaliditetom na teritoriji BIH.

Prva aktivnost je podjela zaštitnih maski – ispunjavanjem ovog upitnika možete dobiti zaštitne maske na kućnu adresu. a mi sa primljenim podacima možemo odrediti smjer djelovanja za ostvarivanje servisa podrške. Upitnik je baziran na austrijskom modelu o tuđoj pomoći i njezi iz 2016. Nadamo se da ćete odvojiti vremena i odgovoriti na pitanja.

Važna napomena: svi podaci će biti zaštićeni i koristiti će se isključivo za svrhe stvaranja kvalitetne baze podataka i stvarnih potreba osoba sa invaliditetom. Zato je apsolutno važno da posvetite vremena ovom upitniku i iskažete sve svoje potrebe i poteškoće.Aktivnost podjele zastitniH maski osigurano je zahvaljujući donacijama i podršci kompanija Otto Bock Adria d.o.o. Sarajevo, McDonald’s, Raiffeisen BANK dd BiH i Tondach Bosna i Hercegovina d.o.o., kojima se ovim putem zahvaljujemo i pohvaljujemo njihovu spremnost da podrže zajednice u kojim posluju!

Upitnik možete pronaći na linku ispod:https://forms.gle/fAYFboMYGcJcs48o8

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.