Izvedimo djecu u park II

Omladinska grupa “Kvart” u sklopu projekta “Izvedimo djecu u park ”organizuje zabavno, kreativni dogadjaj za djecu i mlade 12. augusta 2018. godine u dvorištu JU za odgoj i obrazovanje djece predškolskog uzrasta Lukavac. Događaj će se održati simbolično za Svjetski dan mladih (12.8)

Cilj projekta je da omogućimo djeci i mladima sigurno mjesto za igru, druženje, zabavu i kreativno izražavanje. Želja nam je omogućiti prostor na kojem sei djeca i mladi mogu okupljati i provesti kvalitetno vrijeme uz svoje vršnjake i vršnjakinje.

Igre bez granica i kino pod zvijezdama su prve aktivnost koje će se realizirati u sklopu projekta podržanog od strane Fondacije tuzlanske zajednice, a u narednom periodu planiramo nastaviti sa uredjenjem dvorišta obdaništa i organizovanjem sličnih aktivnosti za djecu i mlade u sklopu projekta podržanog od strane organizacije World Vision BiH i Općine Lukavac.

Pozivamo djecu i mlade, ali i sve građane i građanke da nam se pridruže u nedjelju 12. augusta u 18 sati u dvorištu obdaništa, te da se zajedno zabavimo uz ige bez granica, te pogledamo film u sklopu aktivnosti “Kino pod zvjezdama” u 20:30 sati u partnerstvu sa Rotaract Clubom Lukavac.

Omladinska grupa “Kvart” je nevladina organizacija, osnovana od strane mladih koji su nezadovoljni svojim položajem u društvu s ciljem da svojim djelovanjem dovedu do promjena i boljih uslova za mlade.

Više informacija: https://www.facebook.com/events/214897152539073/

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.