50 mališana u predstavi Ro-kultura oduševilo punu salu Doma kulture Bratunac

Sinoć je u punoj sali Doma Kulture Bratunac održana predstava „Ro-k-ultura Bratunac“. Ova predstava je rezultat istoimenog projekta koji je proteklih meseci okupio oko 50 mališana uzrasta od 6 do 15 godina koji su sinoć zabavljali publiku popularnim rok hitovima.

I ova, treća po redu novogodišnja predstava bila je humanitarnog karaktera a sav prihod od dobrovoljnih priloga biće upotrebljen za pomoć deci iz socijalno ugroženih kategorija. Prošle i 2017 godine je na ovaj način obezbeđeno oko 60 paketića za decu iz Srebrenice i Bratunca.

„ Ove godine na predstavi kao i humanitarnoj akciji u centru Bratunca skupljeno je duplo više novca nego proteklih godina te ćemo uspeti da obradujemo veliki broj mališana „ izjavila je Una Zečić, predsednica udruženja SuperU.

Razlog za ovakav dobar odziv građana je svakako činjenica da je naš Bratunački bend Infuzija učestvovao zajedno sa SuperU u ovom projektu i naporno radio sa decom protekla 4 meseca kako bi naučili osnove rok muzike i uvežbali pesme za nastup.

Publika je svojom sjajnom energijom uveličala predstavu i dala svoj pečat nastupu pedesetoro mališana.

„Večeras mi se zahvaljujemo vama, učsnicima Ro-k-ulture Bratunac i nadamo se da će se ovaj projekat produžiti“ – izjavio je Radovan Petković, direktor Doma kulture Bratunac.

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.