Sarajevo Film Festival traži volontere u Mostaru

”Postanite dio tima Sarajevo film festivala i doživite nezaboravne trenutke najvećeg festivala u regiji”, navode organizatori.

Sarajevo Film Festival Sarajevo film festival ove godine dolazi i u Mostar, a kako bi prikazivanje vrhunskih filmova i popratni dio programa prošao u najboljem redu, potrebna je pomoć volontera.

Trebamo entuzijazam i energiju, volontere koji imaju strast, fleksibilnost i pouzdanost, priopćili su u srijedu organizatori. PROČITAJTE JOŠ Zavali se u ležaljku i uživaj: Sarajevo Film Festival dolazi u Mostar.”

Svakako, prava vrijednost volontiranja na Sarajevo Film Festivalu su iskustva koja stječete te pristup projekcijama najkvalitetnijih filmskih ostvarenja. Pa, ako ste se već sada prepoznali, pridružite nam se”, stoji u priopćenju.

Prijaviti se možete na mail mostar@sff.ba sa sljedećim podacima: ime i prezime, dob, mjesto stanovanja i prethodna iskustva.

Volonteri trebaju biti ljubazni, upućeni, ozbiljni, spremni za rad, precizni i odgovorni.

”Postanite dio tima Sarajevo film festivala i doživite nezaboravne trenutke najvećeg festivala u regiji”, navode organizatori.

Projekcije u Mostaru održavat će se od 14. do 19. kolovoza, uz pridržavanje svih epidemioloških naredbi i preporuka u skladu s aktualnom zdravstvenom situacijom u cilju prevencije COVID-19.+

hocu.ba

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.