Poziv za volontere “Stariji brat, starija sestra”

Priključite se projektu “Stariji brat, starija sestra”, dobro iskustvo i zabava zagarantovani:)

Ovaj poziv ima za cilj da uključi punoljetne volontere i studente Univerziteta u Banjaluci, te da im organizuje i podrži druženje sa djecom članova udruženja samohranih roditelja „Ponos“ iz Banjaluke.

Ovim putem pozivamo sve volontere između 20 i 30 godina da se priključite u realizaciji ovog projekta, te da korisno iskoriste svoje slobodno vrijeme.

Prijavite se na oc@zdravodaste.org ili lično u prostorijama Omladinskog centra (Cara Lazara 1, kod Gradskog mosta, 12-18h).

FB objava:

Poziv za volontere "Stariji brat, starija sestra"

Priključite se projektu “Stariji brat, starija sestra”, dobro iskustvo i zabava zagarantovani 🙂 Ovaj poziv ima za cilj da uključi punoljetne volontere i studente Univerziteta u Banjaluci, te da im organizuje i podrži druženje sa djecom članova udruženja samohranih roditelja „Ponos“ iz Banjaluke.Ovim putem pozivamo sve volontere između 20 i 30 godina da se priključite u realizaciji ovog projekta, te da korisno iskoriste svoje slobodno vrijeme.Prijavite se na oc@zdravodaste.org ili lično u prostorijama Omladinskog centra (Cara Lazara 1, kod Gradskog mosta, 12-18h)

Gepostet von Zdravo Da Ste OC am Donnerstag, 4. Juli 2019

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.