Plaćena praksa u Fondaciji Mozaik: Administrativna asistentica ili asistent na programu “Pravni okvir za filantropiju” (remote)

Ukoliko želiš da doprineseš kreiranju pravnog okvira za filantropiju, popuni svoju prijavu i pridruži nam se već 23.9. 

Dodatne napomene

Rok za prijave je 15.9.2021. godine u 23:59, a 20.9. ćeš dobiti informaciju da li prolaziš na intervju ili ne.

Opis prilike

Već znaš za Fondaciju Mozaik i naše internshipe u loncu? Koliko poznaješ naš program “Pravni okvir za filantropiju”? Pogledaj prethodne objave o ovom programu u loncu ili pronađi korisne informacije na web stranici. Ne brini, ne mora ti sve odmah biti jasno, puuuno toga moći naučiti radeći s Adnanom i Aidom tokom ovog internshipa.

Internship će ti biti zanimljiv i koristan, a ovom malom timu ćeš biti velika pomoć, ako ispunjavaš ove kriterije:

 Ko se može prijaviti?

Možeš se prijaviti ako imaš 18-35 godina, dolaziš iz BiH, želiš unaprijediti svoje vještine i steći vrijedno radno iskustvo. Ako te zanima kako je minimalno jedan, a maksimalno tri mjeseca raditi u ovom malom timu, prijavi se.  

 Kakvo je radno vrijeme?

Očekujemo da radiš 6 sati dnevno remote (od kuće). Ako si trenutno u Sarajevu, možeš ponekad raditi i iz naše kancelarije (Splitska 14) ili Startup studija (Titova 54), ako ti tako više odgovara. Poželjno radno vrijeme je 9-15, ali uvijek imamo razumijevanja za tvoje privatne obaveze (ispiti i sl.). S nadređenima ćeš se dogovarati oko planiranja i izvršavanja svih obaveza.

 Šta se očekuje od ove pozicije?

Rad na različitim aktivnostima koje su vezane za dokumentaciju i izvještavanje, kao što su:

  • Rad na centralnoj bazi podataka, uređivanje spiskova, pravljenje funkcionalne baze koja se može filtrirati i pretraživati po indikatorima;
  • Vođenje preciznih spiskova učesnika i učesnica svakog događaja;
  • Vođenje zapisnika sa svih sastanaka i događaja (na našem i engleskom jeziku);
  • Analitička obrada evaluacijskih upitnika u formi izvještaja, kao i medijskih aktivnosti za izvještaj;
  • Zakazivanje sastanaka, komunikacija sa akterima i partnerima na projektu, učešće u organizaciji događaja, asistencija i podrška pri izradi strategija za zagovaranje i lobiranje.

 Koje vještine ću moći steći ili unaprijediti na ovoj poziciji? 

Ove zadatke nećeš moći obavljati ako već ne posjeduješ određeno iskustvo rada u Microsoft Office-u, s fokusom na Word i Excel. Također, bitno je poznavanje Google Forms, poslovne korespondencije na našem i engleskom jeziku, kao i odlično poznavanje engleskog jezika. 

Odgovornost, komunikativnost, efikasnost, sposobnost prilagođavanja promjenama, timski rad, usmjerenost na detalje i preciznost, analitičnost su vještine koje ćeš dodatno razvijati, a koje bi već bilo dobro da posjeduješ. Dodatni plus će imati oni koji imaju iskustvo rada u administraciji.

Napomena: Nakon tromjesečnog internshipa postoji mogućnost zaposlenja i nastavka rada na programu.  

Još uvijek ti se sviđa ideja? Onda seregistruj u loncu(ako već nisi) i klikni na PRIJAVI SE gdje ćeš dobiti više informacija o samoj prijavi i selekciji.

Ako imaš dodatnih pitanja, piši nam u loncu ili na internship@lonac.com i nemoj čekati posljednji tren za prijavu.  Sretno!

lonac.pro

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.