Erasmus Student Network Sarajevo traži volontere

Došlo je vrijeme da se našem timu pridruže novi volonteri! Nastavite svoju Erasmus avanturu ili je započnite u Sarajevu sa ESN-om!Erasmus Student Network Sarajevo je dio evropske studentske organizacije koja radi na stvaranju mobilnijeg i fleksibilnijeg obrazovanja podržavajući i razvijajući akademsku razmjenu.

ESN pruža podršku Erasmus studentima u procesima akademske i društvene integracije.Kao volonterska organizacija, svojim članovima omogućava neformalno učenje i lični razvoj, te sticanje socijalnih i profesionalnih kontakata.Kako bi imali jasniju sliku o aktivnostima ESN-a, ukratko ćemo istaći dva najvažnija tima:Buddy tim- Čine ga domaći student tzv. ,,badiji” i ovaj tim predstavlja važan dio interakcije sa studentima na razmjeni.

Budi drug nekom od Erasmus studenata ovog semestra, pomozi mu da doživi svoje #Erasmus iskustvo.

Event tim- Imaš iskustva u organizovanju događaja?

Podijeli sa nama svoje ideje i učestvuj u stvaranju novih projekata!

A ako nemaš iskustva u organizovanju događaja? Nije problem, pridruži se timu u kojem uvijek ima prostora za učenje!Jedan od najvažnijih zadataka Event tima je osmišljavanje WelcomeWeek-a i svih narednih aktivnosti koje omogućavaju stranim studentima da se bolje upoznaju sa našom kulturom, a i samim gradom.

Tokom semestra organizujemo različite vrste događaja (treasure hunts, kulturne večeri, žurke, putovanja po Bosni i Hercegovini, kvizove, karaoke…) kao i radionice pisanja CV-a, radionice o liderstvu i motivaciji.Ako imaš slobodnog vremena, voliš druženje i izazove i želiš iskusiti internacionalni život u Sarajevu, ispuni prijavni obrazac i postani dio našeg tima!

Prijave su otvorene do 05. oktobra u 23.59h.Po zatvaranju prijava bićete blagovremeno obaviješteni o datumu održavanja intervjua na neki od ostavljenih kontakta.Više o našim aktivnostima možeš saznati na našoj facebook i instagram stranici.

Za sve moguće nedoumice, budite slobodni da nas kontaktirate!

.https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeGIKbNwpKleP…/viewform

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.