Prijava za takmičenje iz oblasti zaštite životne sredine, Velika Britanija

Internacionalno britansko udruženje za obrazovanje (BIEA) poziva studente iz cijelog svijeta da se prijave za učešće u takmičenju, pod nazivom “STEM Challenge 2020”. Takmičenje ima za cilj podizanje svijesti o štetnosti plastičnog otpada po životnu sredinu.

OBLAST:

Zaštita životne sredine

OPIS

Takmičenje je otvoreno za pojedince i timove koji djeluju u oblasti zaštite životne sredine, predlažući ideje i rješenja kojima bi se smanjila količina plastičnog otpada. Predložena tehnologija ili usluga može biti inovacija sama po sebi, ili inovacija u oblasti inženjeringa i/ili tehnologije. Inženjering se u ovom slučaju odnosi na širok spektar oblasti, i to softver, dizajn, energija, materijali i medicinska sredstva. Projekat mora biti održiv u tržišnom smislu. Nagrada za najbolji projekat je 1,000 funti.

USLOVI

Kandidati koji žele da se prijave za učešće u takmičenju mogu da se prijave individualno, ili kao dio tima od maksimum 5 članova. Kandidati moraju biti starosne dobi između 18 i 21 godina života i redovni studenti, na studijskom programu u relevantnoj oblasti. Neophodan je visok nivo znanja engleskog jezika.

NAČIN PRIJAVE

Da bi aplicirali, kandidati su u obavezi da proslijede pregled aktivnosti, kratku prezentaciju aktivnosti (PowerPoint) i video, ne duži od 10 minuta, putem sledećeg maila: competition@biea.org.uk

ROK ZA PRIJAVU:

31. jul 2020. godine

Detaljnije na: https://bieacompetition.org.uk/university-challenge-stem…/

studomat.ba

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.