Nominacije za Klaus J. Jacobs nagrade za istraživanje

Klaus J. Jacobos nagrade za brilijantna naučna dostignuća pojedinaca iz svih obrazovnih jedinica koja imaju za cilj poboljšanje razvoja uslova života djece i mladih. Ovo uključuje, ali nije strogo vezano za obrazovne nauke, psihologiju, ekonomiju, sociologiju, studije medija, političke nauke, lingvistiku, neuro medicinu, kompjuterske nauke i medicinske nauke.

OBLAST:
Sve oblasti

OPIS
Nagrada iznosi u grubo oko 89,070.00 eura, od kojih 80,163.00 ide u istraživačke svrhe, a ostalih 8,907.09 eura pokriva ostale troškove, kao što su troškovi putovanja, povezivanja i diseminacije. Jacbos fondacija poziva sve kandidate koji su eksperti u istraživanju djece i mladih da se prijave. Poziv se odnosi na sve studente koji su napravili velika dostignuća u oblasti razumijevanja razvoja djece i mladih i u isto vrijeme imaju potencijal da napreduju u tom polju kroz sprovođenje istraživanja. Samostalne nominacije neće biti prihvaćene. Sud za dodjelu nagrada sastoji se od renomiranih stručnjaka koji će izabrati laureata putem intervjua kandidata. Od 2019. godine pa na dalje, Jacobs fondacija će dodjeljivati nagrade svake druge godine, tj. svake neparne godine. Ove godine će fondacija dodjeljivati nagradu „Best Practice Prize“ za brilijantna dostignuća i posvećenost institucijama ili pojedincima, koji primjenjuju u praksi inovativna rješenja na polju razvoja djece i mladih.

USLOVI
Akademici, akademske institucije i profesionalne organizacije, iz čitavog svijeta, koji su uključeni u istraživanje na polju djece i mladih stiču kvalifikaciju za prijavu nominacije.

NAČIN PRIJAVE
Da biste se prijavili, posjetite veb sajt, klikom na LINK.

ROK ZA PRIJAVU:
1. mart 2019. godine

Detaljnije: https://jacobsfoundation.org/en/call-for-nominations-klaus-j-jacobs-research-prize-2019/

Izvor: https://mladiinfo.me

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.