MarTech Challenge: otvoreno regionalno takmičenje za startape u oblasti marketinga!

U cilju povezivanja marketinške industrije i inovativnih preduzetnika i osnaživanja startap scene u regionu, DIRECT MEDIA United Solutions pokrenula je regionalno takmičenje za startape u oblasti marketinga i komunikacija

U cilju povezivanja marketinške industrije i inovativnih preduzetnika i osnaživanja startap scene u regionu, DIRECT MEDIA United Solutions pokrenula je regionalno takmičenje za startape u oblasti marketinga i komunikacija.

MarTech Challenge je regionalno takmičenje otvoreno za sve tehnološke startape osnovane u poslednje dve godine, a koji se bave primenom novih tehnologija u marketingu i komunikacijama u oblastima kao što su oglašavanje, podaci, veštačka inteligencija, mašinsko učenje, mediji, društvene mreže itd.

Projekat je pokrenut zajedno sa partnerima ICT HUB, Netokracija i Marketing mreža.

Prijave su otvorene do 5. septembra na sajtu www.martechchallenge.com

 – Pozivam startape koji već imaju spremna rešenja da se prijave i ujedno ohrabrujem sve one koji su razmišljali u pravcu marketinških tehnologija da do septembra osmisle svoja rešenja i prijave ih na takmičenje. To će biti prilika da se bolje upoznamo i vidimo kako jedni drugima možemo da pomognemo –  izjavio je Nenad Ilić, Innovation Lead u DIRECT MEDIA United Solutions.

Startapi koji uđu u uži izbor MarTech takmičenja, u toku septembra i oktobra će proći kroz program mentorstva od strane predstavnika ICT HUB-a i DIRECT MEDIA United Solutions, čime će dobiti priliku da unaprede svoje poslovanje, prošire mrežu kontakata u marketing industriji, kao da se na najbolji način pripreme za finale takmičenja planirano za oktobar.

Pobednički tim osvaja nagradni put na jedno od najatraktivnijih konferencija u oblasti marketinških tehnologija u SAD, mentorski program od strane DIRECT MEDIA United Solutions, ali što je možda i najbitnije, biće promovisan kroz DIRECT MEDIA United Solutions mrežu i mrežu partnera kao regionalni MarTech startap „Zvezda u usponu“ za 2019.

Finalna prezentacija MarTech Challenge finalista će biti organizovana krajem oktobra na petom nacionalnom festivalu integrisanih komunikacija KAKTUS 2019, a u danima trajanja festivala za sve startape koji su se prijavili za MarTech takmičenje za KAKTUS 2019, biće obezbneđene mentorske sesije iz različitih oblasti biznisa, medija i marketinških komunikacija.

MarTech Challenge projekat pokrenut je početkom 2019. godine sa ciljem da se na jednom mestu okupe ljudi iz marketinga i inovativni preduzetnici u oblasti tehnolgija. Kroz mesečna okupljanja i predstavljanja najboljih primera iz prakse, kako u Srbiji, tako i u svetu, DIRECT MEDIA United Solutions želi pozitivno da utiče na razvoj čitave MarTech zajednice u regiji.

 – Velike kompanije su te koje aktivno moraju da unapređuju industriju, dok smo istovremeno svedoci pojedinaca koji su svojim genijalnim idejama pomerali kompletna tržišta i do tada jedino znane načine poslovanja. Verujemo u sinergiju ova dva sektora na kreiranju MarTech zajednice koja tako ujedinjena može napraviti ozbiljne promene –  izjavio je Nenad Ilić.

Svi startapi zainteresovani za takmičenje ili saradnju,  dodatne informacije mogu dobiti putem mejla challenge@directmedia.rs

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.