Konkurišite za Win-win Gothenburg sustainability award 2022 (Prijave do 16.1.2022)

Gothenburg sustainbility program poziva sve zainteresovane za učešće u programu namijenjenom pojedincima/organizacijama čije angažovanje može doprinijeti napredovanju u oblasti UN održivih ciljeva razvoja. 

OBLAST: 

životna sredina, akvakultura, održivi razvoj, prehrambena djelatnost

OPIS

Ovo takmičenje prepoznaje i podržava sve koji žele da doprinesu ovom programu. Cilj je kreativnost i podsticanje balansa izmedju ekoloških, socijalnih i potreba životne sredine. Glavna tema će biti održiva akvakultura.Danas, proizvodnja hrane je odgovorna za 25 posto emisija staklene bašte, gubljenja biodiverziteta i mnogih drugih problema. UN predvidja da proizvodnja hrane treba da se poveća 70 posto do 2050 godine. Akvakultura je u porastu i danas tri milijarde ljudi dobija 20 posto svojih potreba od morske hrane koja svakako ima svoje zdravstvene prednosti. Plan FAO(Food and Agricultural organization of the United Nations) jeste povećanje akvakulture za 35-40 posto do 2030.godine.

USLOVI

Kako biste se prijavili potrebno je:– mogu se prijaviti organizacije, grupe ljudi, pojedinci, pokreti koji su na neki način svojim rezultatima doprinijeli održivom razvoju

NAČIN PRIJAVE

Kako biste se prijavili potrebno je da popunite aplikacioni formular.

ROK ZA PRIJAVU:

16.01.2022

Detaljnije na:http://winwingothenburgaward.com/theme-2022-sustainable-aquaculture/

mladiinfo.me

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.