Konkurišite za CEEPUS nagrade za razmjenu, Češka

Otvorene su prijave za CEEPUS nagrade za razmjenu studenata u Češkoj. Pravo na nagradu imaju studenti CEEPUS-a ili Centralno-evropskog programa razmjene za zemlje članice univerzitetskih studija. Studije će se održavati na hemijskom i tehnološkom univerzitetu u Češkoj.


OBLAST:
Više oblasti

OPIS
CEEPUS nudi mrežne pokretnosti i slobodne pokrete. Mrežna mobilnost je mobilnost između univerziteta koji su dio iste CEEPUS mreže. Lista registrovanih CEEPUS mreža nalazi se na zvaničnom sajtu. Freemover prijave su za studente koji bi željeli da se razmjene u zemljama članicama, ali na univerzitetu koji nije u istoj mreži kao njihov matični univerzitet. Prvo se dodjeljuju mrežne stipendije, a zatim se za ljetnji semester.

USLOVI
Da bi stekli pravo na prijavu kandidati moraju biti studenti sa CEEPUS mrežnih univerziteta, studenti osnovnih, master i doktorskih studija, trebaju da imaju najmanje završena dva semestra redovnog kursa do trenutka razmjene i moraju biti studenti mrežnih univerziteta (zimski semestar i ljetnji semestar) ili freemovers (letnji semestar).Prihvatljivi kandidati takođe moraju biti državljani Albanije, Austrije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Češke, Mađarske, Makedonije, Moldavije, Crne Gore, Poljske, Rumunije, Srbije, Slovačke, Slovenije i Kosova koji ispunjavaju uslove za program.

NAČIN PRIJAVEZa više informacija o prijavi posjetite sledeći link:https://www.vscht.cz/other-exchange/ceepus

ROK ZA PRIJAVU:
31.10.2020. godine

Detaljnije na linku:https://www.vscht.cz/

mladiinfo.me

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.