Freelancing.ba i Beecreative.ba nagrađuju: Uradi zadatak, osvoji nagrade!

Freelancing.ba u saradnji sa Beecreative predstavljaju novi projekat pod nazivom #Homework, gdje ćemo uz iskusnije freelancere / seniore postavljati zadatke koje će freelanceri sa manje iskustva moći da urade, te takav urađen zadatak uvrste u svoj portfolio. 

Projekat je nastao sa ciljem da se početnicima koji žele da se bave freelancingom i koji već posjeduju specifične vještine, ali nisu upoznati sa načinima i kanalima za prodaju svojih znanja, pruži prilika da dođu do prvog posla ili projekta.Za najuspješnijeg freelancera smo obezbijedili nagrade, a to su:

 Poklon vaučer u iznosu od 250 KM

Dvočasovne konsultacije sa senior freelanceromZadatak je objavljen na platformi Beecreative.ba, a rok za izradu zadatka je 15. decembar nakon kojeg ćemo proglasiti najuspješnijeg. 

Link za zadatak iz oblasti GRAFIČKOG DIZAJNA: https://beecreative.ba/…/vizuelni-identitet-fiktivnog…/

Napomena: Freelancing.ba i Beecreative.ba se obavezuju da prijavne radove neće koristiti u komercijalne niti bilo kakve druge svrhe, te se radovi primaju isključivo preko Beecreative platforme.

Homework je nastao u saradnji između Freelancing.ba, Beecreative.ba i “MarketMakers” projekta, koje podržava vlada Švicarske, a sprovodi Helvetas i Kolektiv d.o.o. u BiH.

hocu.ba

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.