Takmičenje za stipendiju: Fulbright-National Geographic Storytelling

Prijave su otvorene za takmičenje Fulbright-National Geographic Storitelling Fellowship 2020-2021. Fulbright-National Geographic Storitelling Fellowship, sastavni dio Fulbright američkog studentskog programa, pruža mogućnost odabranim stipendistima Fulbright US studenta da učestvuju u akademskoj godini pripovijedanja o globalno značajnoj temi.

OBLAST:

Pisanje.

OPIS

Nacionalno geografsko društvo podržava istraživanje, istraživanje i očuvanje širom sveta sa fokusom na projekte koji naglašavaju nauku, tehnologiju i pripovijedanje kako bi se zaštitila vrsta ugrožena, bolje razumevanje ljudske istorije i kulture i očuvanje nekih poslednjih divljih životinja naše planete mesta. Fulbright-National Geographic Fellovship traži istraživače sa talentom i interesovanjem za pripovijedanje. Ovaj ciklus primene, National Geographic je izrazio veliko interesovanje za projekat fokusiran na okeane i vode, sa posebnim interesovanjem za plastiku, upravljanje obalnim i ribarstvom zajednice i biološku raznolikost. Projektni prijedlozi o drugim zanimljivim temama (uključujući nauku, kulturu i očuvanje, ali ne ograničavajući se na njih) takođe će biti prihvaćeni na pregled i mogu biti odabrani.

USLOVI

Kandidati iz svih oblasti podstiču se da se prijave. Konkurs je otvoren za prijavitelje za Fulbright otvorene studije / istraživačke i umetničke nagrade u svim zemljama osim Kine. Idealni kandidat će imati iskazan talent za pripovijedanje priča (uključujući, ali ne ograničavajući se na publikacije u štampanim, internetskim ili multimedijalnim platformama) i akademsku ili profesionalnu pozadinu relevantnu za predloženi projekat. Fulbright-National Geographic Stipendisti moraju biti izabrani za Fulbright-ovu studijsku / istraživačku granu od strane prihvatljive zemlje za koju su se prijavili i ispunjavaju kriterijume Fulbright Study / Research zahtjeva zemlje domaćina. Prednost će imati kandidati sa pokazanim iskustvom i talentom u pripovijedanju. Kandidati moraju imati završenu najmanje dodiplomsku diplomu do početka Fulbright nagrade.

NAČIN PRIJAVE

Da biste se prijavili, potrebno je da popunite formular, klikom na LINK.

ROK ZA PRIJAVU:

  1. oktobar 2019. godine.

Detaljnije: https://www.youthop.com/link?u=https%3A%2F%2Fus.fulbrightonline.org%2Ffulbright-nat-geo-fellowship

Izvor: mladiinfo.me

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.