Prijavite se za Digit doktorsku stipendiju 2021

Digit PhD stipendija nudi se za doktorat iz oblasti digitalne tehnologije.

OBLAST: Digitalna tehnologija

OPIS

Ovu stipendiju obezbjeđuje Savjet za ekonomska i društvena istraživanja (ESRC), a vrijednost stipendije je cjelokupno finansiranje, školarina i stipendija.Digit (Digital Futures at Work Research Centre), koji finansira Savjet za ekonomska i društvena istraživanja (ESRC), ima za cilj da unaprijedi naše razumijevanje kako digitalne tehnologije preoblikuju rad. Uspješni kandidat imaće pristup obuci i podršci dostupnim putem ESRC-ove Jugoistočne mreže za društvene nauke (SeNSS).Stipendija se nudi na tri godine, počev od septembra 2021. godine, i može se obnoviti svake godine, pod uslovom zadovoljavajućeg uspjeha na doktorskim studijama. Uspješni kandidat dobiće:– Popust za školarinu, trenutno 4407 £ godišnje– Stipendija ekvivalentna UKRI doktorskoj stipendiji, trenutno 15285 £ godišnje.

USLOVI

– Kandidati svih nacionalnosti mogu se prijaviti– Kandidati moraju da imaju 2:1 počasnu diplomu

– Kandidati moraju da posjeduju diplomu master studija, idealno za srodni predmet (ili studiraju za ovo), sa dobrim uspjehom

– Kandidati moraju da dokažu znanje engleskog jezika, tj. IELTS sertifikat koji je dobijen u poslednje dvije godine (najmanje 6,5 sa najmanje 6,0 u svakom od četiri dijela).

NAČIN PRIJAVE

Za prijavu idite na link: https://www.sussex.ac.uk/study/phd/apply

ROK ZA PRIJAVU: 01. 03. 2021.

Detaljnije: https://www.sussex.ac.uk/…/1261-Digital-Futures-at-Work…

mladiinfo.me

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.