Prijavite se za Axel Adler program stipendiranja

Program stipendiranja Axel Adler otvoren je za studente izvan EU/EEA i Švajcarske koji se upisuju na osnovne ili master studije softverskog inženjerstva na Univerzitetu u Geteborgu u Švedskoj.

OBLAST: Softversko inženjerstvo

OPIS

Stipendija Axel Adler nudi studentima koji plaćaju školarinu, priliku da dobiju stipendiju za master ili bečelor studije softverskog inženjerstva, za jesenji semestar 2021.Stipendija pokriva punu cijenu školarine.

USLOVI

– Morate se prijaviti za master program ili bečelor program iz softverskog inženjerstva kao redovni student.

Prijavu morate podnijeti do krajnjeg roka putem https://www.universityadmissions.se/

– Uplatili ste prijavnu taksu i dokumentovali ste da ispunjavate uslove za studije do 1. februara 2021.– Navedite program na univerzitetu u Geteborgu kao svoj prvi izbor na universityadmissions.se.

NAČIN PRIJAVE

Samo kandidati koji su naveli program na univeritetu u Geteborgu imaju pravo da se prijave za stipendiju. Studenti koji ispunjavaju uslove primiće e-mejl sa uputstvima za prijavu do 8. februara 2021. Ako ste kvalifikovani student i niste dobili e-mejl, javite se na scholarships@gu.se.Ako se prijavljujete za stipendiju na master nivou, slanje CV-a i motivacijskog pisma povećaće vaše šanse da budete izabrani za stipendiju. Ne postoje određeni šabloni koje morate koristiti za svoj CV ili motivaciono pismo. CV i motivaciono pismo treba dostaviti putem vašeg naloga na universitiadmissions.se u kategoriji „Ostali dokumenti“. Ako ste već poslali CV i motivacijsko pismo za prijavu na program, nema potrebe da ih ponovo šaljete za stipendiju.

ROK ZA PRIJAVU:8. februar 2021.

Detaljnije: https://www.gu.se/…/scholarships…/axel-adler-scholarship

mladiinfo.me

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.