Prijavite se na Koč univerzitet u Turskoj

Univerzitet Koç-Iş Bankası Artificial poziva sve zainteresovane kandidate da se prijave za istraživanje iz više oblasti, inženjerstvo, medicina, ekonomija, menadžment, osnovne i društvene nauke.

OBLAST: Nauka

OPIS

Istraživački centar za vještačku inteligenciju Univerziteta Koc-Is Bankası (KUIS AI) osnovan je početkom 2020. godine kako bi stvorio centar izvrsnosti u Turskoj i regionu u novom polju vještačke inteligencije. Centar ima 15+ osnovnih fakulteta i 20+ povezanih fakulteta iz više oblasti, uključujući inženjerstvo, medicinu, ekonomiju, menadžment, osnovne i društvene nauke. Osnovni fakultet potiče sa Fakulteta za inženjerstvo na Univerzitetu Koc, koji se za kratko vrijeme etablirao kao ključni doprinos tehnologijama vezanim za umjetnu inteligenciju, pomažući privlačenju članova fakulteta iz vrhunskih institucija.

USLOVI

Da bi se prijavili potrebno je ispunjavat sledeće uslove:– Završen diplomski ili master iz računarskih nauka– Znanje matematičkih vještina, i dobro znanje programiranja;– 2 – 3 preporučena pisma;– Položen test znanja engleskog jezika Toefl IBT / CAE / PTE.

NAČIN PRIJAVE

Više o načinu prijave na: https://apply.ku.edu.tr/

ROK ZA PRIJAVU: 01.06.2021. godine

Detaljnije: https://apply.ku.edu.tr/

mladiinfo.me

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.