Postanite stipendista Univerziteta St. Thomas, Kanada

Univerzitet St. Thomas raspisuje konkurs za prijave za stipendije za osnovne studije. Mogu se prijaviti kandidati iz svih država svijeta. Ovaj univerzitet se nalazi u Kanadi. Visina stipendije se kreće od 500 do 2000 dolara.

OBLAST:

Umjetnost, humanističke nauke, društvene nauke

OPIS

S ciljem da privuče studente koji će imati uticaj Univerzitet St. Thomas nudi stipendije genijalnim kanadskim i stranim kandidatima za akademsku 2020/2021. godinu. Stipendija je dostupna za studente prve godine koji imaju odličan uspjeh i koji žele da upišu osnovne studije na univerzitetu. Univerzitet nudi brojne jedinstvene programe. Ovaj univerzitet uglavnom nudi bečelor diploma za umjetnost (humanističke nauke i društvene nauke), obrazovanje i društveni rad i ima oko 1900 studenata. Zašto baš ovaj univerzitet? Univerzitet nudi obuku, povećava šanse za istraživački rad i izgrađuje kapacitete. Visina stipendije se kreće od 500 do 2000 dolara.

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati iz svih država svijeta.

NAČIN PRIJAVE:

Kako biste se prijavili ispunite onlajn aplikacionu formu na https://www.stu.ca/apply-for-september-2020/ i na https://stu.force.com/apply/TX_SiteLogin…

ROK ZA PRIJAVU:

01.mart 2020. godine.

Detaljnije na: https://www.stu.ca/scholarships/

Izvor: mladiinfo.me

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.