Međunarodne stipendije Univerziteta Swinburne u Australiji

Univerzitet za tehnologiju Swinburne u Australiji objavljuje poziv za stipendije namijenjene međunarodnim studentima koji se upisuju na bilo koji program i nivo studija dostupan na navedenom univerzitetu. Stipendije se dodjeljuju za prvu godinu studjia ali se mogu produžavati i povećavati u skladu sa akademskim uspjehom studenta.

OBLAST: 

Sve dostupne oblasti na univerzitetu.

OPIS

U ponudi je više različitih stipendija u zavisnosti od nivoa i oblasti studija. Za studente magistarskih studija u oblastima nauke, tehnologije, inženjerstva i matematike dostupna je stipendija koja pokriva 30 odsto cijene školarine tokom cijelog studijskog programa. Stipendija za studente uvodnih i osnovnih studija u svim oblastima se dodjeljuje u iznosu od 2500 dolara godišnje za period od jedne ili dvije godine. Excellence stipendija za bečelor studente u svim oblastima osim avijacije i pilotiranja pokriva od deset do 25 odsto cijene školarine, a dodjeljuje se za period od najviše četiri godine i ukupna sredstva ne mogu iznositi više od 38000 dolara. Excellence stipendija za magistarske studije pokriva od deset do 25 odsto cijene školarine do maksimalnog iznosa od 21000 dolara. U ponudi je još i dekanova stipendija za studente master studija u oblastima arhitekture, urbanog dizajna ili na integrisanim studijama obje navedene oblasti, stipendija pokriva 50 odsto cijene školarine.

USLOVI 

Mogu se prijaviti kandidati iz cijelog svijeta osim Australije i Novog Zelanda.

NAČIN PRIJAVE: 

Upisom na odgovarajući studijski program automatski uzimate učešće u konkursu za sve dostupne stipendije. Da bi ste upisali, odaberite željeni studijski program i popunite onlajn aplikacionu formu na: https://www.swinburne.edu.au/study/options/find/.

ROK ZA PRIJAVU: 

28. februar 2020. godine
Detaljnije: https://www.swinburne.edu.au/…/international/scholarships/.

Izvor: mladiinfo.me

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.