MacDowell Colony raspisao prijave za stipendije

OBLAST:
Arhitektura, filmska/video umjetnost, interdisciplinarna umjetnost, književnost, muzička kompozicija, pozorište i vizuelne umjetnosti

OPIS
Stipendija MacDowell Colony pruža vrijeme, mjesto i inspirativno okruženje za izuzetno talentovane umjetnike. Stipendisti se biraju prema panelima za prijem, koji se sastoje od rotirajuće grupe istaknutih profesionalaca u svakoj umjetničkoj disciplini koji rade anonimno tri godine. Oko 300 umjetnika u sedam disciplina dobiju stipendiju svake godine, a jedini kriterijum za prijem je umjetničko savršenstvo. Bespovratna sredstva za put su dostupna umjetnicima. Umjetnici koji su profesionalci u svojoj struci kao i novi umjetnici mogu se prijaviti. MacDowell podstiče umjetnike iz svih država da se prijave za sljedeće discipline: arhitektura, filmska/video umjetnost, interdisciplinarna umjetnost, književnost, muzička kompozicija, pozorište i vizuelne umjetnosti.

USLOVI
Prihvataju se prijave od umjetnika koji rade u sljedećim disciplinama: arhitektura, filmska/video umjetnost, interdisciplinarna umjetnost, književnost, muzička kompozicija, pozorište i vizuelne umjetnosti. Jedini kriterijum za prijem je savršenstvo u umjetnosti.

NAČIN PRIJAVE
Kako biste se prijavili ispunite onlajn aplikacionu formu na linku.

ROK ZA PRIJAVU:
30. april 2019.
Detaljnije na: https://www.oneyoungworld.com/johnson-johnson-one-young…

Izvor: https://mladiinfo.me

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.