Gimnazija SSST organizira online prijemne ispite, prijave za rokove april/maj su otvorene

Usljed prekida redovnog nastavnog procesa, prouzrokovanog pandemijom COVID-19, Gimnazija SSST će u narednom periodu organizirati online prijemne ispite za upis u šk. 2020./2021. godinu.

Prijave su otvorene za preliminarne online prijemne ispite, koji će se održati: 11. i 25. aprila, te 16. i 23. maja.

Prijemni ispit za upis u Gimnaziju SSST sastoji se od polaganja online pismenog testa iz engleskog jezika i usmenog razgovora na engleskom jeziku.  Da bi kandidati pristupili online polaganju prijemnog ispita  za upis u Gimnaziju SSST za školsku 2020./2021. godinu potrebno je da popune aplikacioni formular koji mogu pronaći na zvaničnoj stranici naše škole www.gssst.edu.ba

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem e-maila: gimnazija@gssst.edu.ba ili tel. 033 975 070.

Gimnazija SSST, čiji je osnivač Univerzitet – Sarajevska škola za nauku i tehnologiju (SSST), nudi sveobuhvatno, napredno srednje obrazovanje s naglaskom na akademsko učenje. Inovativnim pristupom, potpomognutim savremenim prostorijama Gimnazije i uz pomoć izuzetno stručnog i motivisanog nastavnog osoblja, naši programi pripremaju učenike za dodiplomske studije na vodećim domaćim i međunarodnim univerzitetima. Naša Gimnazija je dio porodice Cambridge međunarodnih škola, ali sa jedinstvenim pristupom koji kombinuje zahtjeve nacionalnog nastavnog plana i programa sa prednostima svjetski priznatog Cambridge Advanced programa (A-levels) i sistemom provjere znanja.

Vaša budućnost počinje s nama!

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.