Adventographer Travel program stipendiranja

Rok prijave 01.09.202

Adventographer Travel program stipendiranja dostupan je studentima iz cijelog svijeta koji su trenutno upisani na redovne studije u njihovim institucijama. Ovo je program stipendiranja zasnovan na esejima.

OBLAST: Obrazovanje

OPIS

Adventographer osoblje je ponosno što nudi dvogodišnju stipendiju od 1500 dolara jednom srećnom aplikantu u svakom jesenjem i proljećnom semestru.Pozivaju sve studente da se prijave. Prijava će biti fotografija koju je podnosilac zahtjeva snimio tokom putovanja, u zemlji ili inostranstvu. Pošaljite svoju najbolju fotografiju sa putovanja praćenu esejem u kratkom formatu od 1000 riječi o tome zašto su vam ta uspomena ili trenutak posebni. Nema ograničenja osim vaše kreativnosti.

USLOVI

Stipendija Adventographer Travel otvorena je za studente širom svijeta. Jedino ograničenje je da prijave moraju biti na francuskom ili engleskom jeziku.

NAČIN PRIJAVE

Za prijavu morate poslati:– Jednu fotografiju koju ste snimili, veličine najmanje 1000 piksela na dugačkoj strani, u JPG/JPEG formatu, nazvana prema formatu [Ime][Prezime].jpg– Esej kratkog formata od 1000 riječi u DOC/PDF formatu, samo na francuskom ili engleskom jeziku (ako engleski ili francuski nisu vaš prvi jezik ili koristite prevodioca, pomenite ovo u svojoj prijavi) ime, adresa i kontakt podaci, sa nazivom u formatu [FirstName][LastName].pdf– Dokaz o registraciji u vašoj školi – dovoljna je važeća studentska knjižica.

Prijave se šalju na mejl: scholarship@adventographer.com sa naslovom mejla „Travel Scholarship Application“

ROK ZA PRIJAVU:01. 09. 2021.

Detaljnije: https://www.adventographer.com/scholarship/

hocu.ba

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.