Žena 387 – Razgovor iz srca


RAZGOVARAT ĆEMO O :
• ISKUSTVU – Iskustvo je vrijedno –podijeli ga sa drugima.
• IDEJAMA – Brainstorming –inspiracija,ideje,nova misao.
• RAZLIČITOSTI-Prigrlite različitost.
• KOMUNIKACIJI – Njegujemo kulturu dijaloga, učimo aktivno slušanje.


KOME JE NAMJENJENA RADIONICA:


Radionica je namjenjena svim ženama koje žele da u zajednici modernih i snažnih žena razmjenjuju svoja znanja i iskustva i pokrenu promjenu.Program Žena387 je osmišljen sa svrhom da služi svakoj ženi u njenom ličnom rascvjetavanju.


Svaka žena ima svoju ličnu priču koja je neprocjenjiva i treba da bude ispričana.Svoje iskustvo koje ju je učinilo osobom kakva je u ovom trenutku.Iskustvo nas oblikuje i na nas ostavlja veliki uticaj. Ono nas je naučilo mnoge lekcije, koje možda i nisu bile baš lijepe niti ugodne, ali na njima treba biti zahvalna jer su nam donijele nove,bolje poglede u budućnosti i razumijevanje nas samih.


Razgovori iz srca su potpuno novo iskustvo koje ima za cilj da nas inspiriše,ohrabri i da nam pokaže kako nikada nismo same, jer se uvijek u nekom momentu, neka od nas nalazi u sličnoj situaciji.


ŠTA MOŽEŠ OČEKIVATI OD OVOG CIKLUSA RADIONICA?


Razgovor iz srca će te ohrabriti i pokazati kako se nositi sa pojedinim problemima,nedoumicama,kako razmišljati u smjeru rješenja i kako stvari okrenuti u svoju korsit i biti pobjednica.Na ovoj radionici svješatavamo svoje vlastite unutarnje snage i kroz interaktivnu vježbu dolazimo do sjajnih uvida i resursa.


Radionice iz ciklusa Žena387će razbijajati mitove i mijenjati naše buduće priče u priče Života!


Na ovom susretu će svaka od učesnica imati priliku da podijeli svoje iskustvo i na taj način osnaži ostale ali i sebe, jer kada izgovaramo ono što je u nama a što do tada nismo smjele i/ili imale priliku reći,oslobađamo se i otvaramo za prelijepe emocije ispunjenosti. …a tebi,koja pričaš,donosi olakšanje i radost jer jednom kad priča ispuni prostor i kad biva ispričana, dobija sasvim novu dimneziju i značenje.


MJESTO ODRŽAVANJA RADIONICA: Ilidža ,Pejton ,Ul.Edhema Eke Dzubura 48D ,Poslovna zgrada Čip Sistemi


DATUM I VRIJEME ODRŽAVANJA: subota ;26.9.2020 od 12h-16h
VODITELJICA:Marijana Klapić,trenerica ličnog i profesionalnog razvoja&life coach
INVESTICIJA 60,00KM/1 radionica
KONTAKT ZA VIŠE INFORMACIJA: 061 73 11 72
LINK ZA PRIJAVU : https://docs.google.com/forms/d/12EN0IhgqrEk5zs4IA6mCYuWpXdXPknxeIQLWhepefAM/prefi
ll

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.