Webinar: Šta sve treba da znate o online trgovini?

Pokušavaš podići prodaju i želiš prodavati svoje proizvode online? Tvoj biznis žudi za web shopom? Na pravom si mjestu!

U utorak 20.10.2020. godine u 13 sati budi pred svojim ekranom jer će te čekati fantastično webinar predavanje Gradimira Stankovića: “Šta sve trebate da znate o online trgovini?”

Gradimir Stanković je osnivač agencije Digivox, jedan od osnivača Moje Digitalne Akademije i Centra za digitalni razvoj. Digitalnim marketingom se bavi od 2011. godine, u početku kao freelancer, a kasnije razvija vlastite affiliate sajtove. Voli da testira različite poslovne modele kroz principe lean metodologije. Specijalizacija mu je web dizajn sa fokusom na konverzije, kao i tehnička implementacija i analitika marketinških kampanja. Kroz svoj rad imao je priliku da sarađuje sa velikim brojem inostranih i domaćih e-commerce klijenata, na različitim fazama razvoja i marketinga u ecommerce-u.

Na webinaru ćeš moći saznati sve tehničke aspekte razvoja web shopa, različite prednosti i mane platformi kao i ući u svijet marketinga web shopova, a naučit ćeš i kako održavati kontakt s kupcima, šta je retention i značaj istog. Webinar organizuju Inovacioni centar Banja Luka u saradnji sa Startup studijem.

Zato ne čekaj i osiguraj svoje mjesto na webinaru odmah putem prijave na linku

Prijave za učešće su obavezne, a svi prijavljeni učesnici će dobiti link za učešće putem zoom platforme.

ICBL

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.