Vebinar o efikasnom upravljanju rizicima u biznisu 26. maja

Ilustracija (Foto: Pixabay.com/BiljaST)

Spoljnotrgovinska komora BiH poziva na vebinar “Efikasno upravljanje rizicima u biznisu” koji će biti održan putem Zoom online platforme 26. maja 2022. godine.
Svaka se organizacija suočava s rizicima od neočekivanih, štetnih događaja koji mogu prouzrokovati negativne finansijske posljedice, uticati na suštinsku promjenu njene poslovne strategije ili u konačnici dovesti do njenog potpunog zatvaranja.

Upravljanje rizicima omogućava organizacijama da se pokušaju pripremiti za neočekivane situacije, aktivnim upravljanjem rizicima i dodatnim troškovima prije njihovog nastanka. Upravljanje rizicima, koji su prisutni u internom i eksternom poslovnim okruženju organizacije, podrazumijeva njihovo identificiranje, procjenjivanje i kontrolu kroz uspostavljeni procesno-metodološki okvir za upravljanje rizicima u organizaciji.


Vebinar je namijenjen svim organizacijama spremnim na aktivno unapređenje svog poslovanja i njihovim stručnjacima, posebno onim u područjima upravljanja i kontrole rizika u poslovanju organizacije, koji su usmjereni na kontinuirano jačanje svojih temeljnih kompetencija, te ciljani razvoj svoje karijere i stjecanje naprednih praktičnih i teorijskih znanja. Više informacija o edukaciji možete naći u pozivu.
Kotizacija za učešće na vebinaru iznosi 150 KM (+PDV) po polazniku. Za 2 i 3 polaznika iz iste organizacije odobrava se popust od 10%, a za 4 i više polaznika iz iste organizacije odobren je popust od 15%.


– Molimo vas da, ukoliko ste zainteresirani za učešće na vebinaru, izvršite prijavu popunjavanjem online prijavnog obrasca najkasnije do 23.05.2022. godine do 16:00. Nakon izvršene prijave, neophodne informacije za uplatu kotizacije će biti dostavljene svim prijavljenim učesnicima. Neposredno prije početka edukacije učesnici će dobiti link za pristup vebinaru. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201 i 033/566-200 – poručuju iz VTK BiH.


Poziv

ba.ekapija.com

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.