Study Corner Mostar: Digitalni marketing

Sljedeće radionice u sklopu besplatnog serijskog “Study Corner” programa omogućit će vam usavršavanje vještina digitalnog marketinga, o čemu će nam na praktičan način govoriti predavači Adi Đukić i Goran Karanović. (Kratke biografije predavača sa bogatim iskustvom dostupne su ispod.)

Stoga, pridružite nam se na sljedeće datume:
Srijeda, 19. 2. 2020. 17:00 – 19:30
Četvrtak, 20. 2. 2020. 17:00 – 19:30
Utorak, 25. 2. 2020. 18:00 – 20:30
u Američkom kutku Mostar (suteren Gimnazije Mostar).

Osim uvoda u digitalni marketing, učesnici/ce će imati priliku saznati više o strategijama digitalnog marketinga i odabiru pravih kanala, o prodajnom lijevku, osnovama Google Ads, SEO i strategijama za organski promet, kao i društvenim mrežama (Facebook & Instagram Ads), copywritingu za društvene mreže te uopće korisnim alatima za digitalni marketing.

Pošto je ograničen broj učesnika/ca (16), prijave primamo do ponedjeljka, 17. 2. 2020. do 18:00 h putem linka: https://forms.gle/Rram1hLkxdfJpG2D6

Pratite nas i dalje – uskoro objavljujemo informacije i o drugim korisnim i zanimljivim radionicama u sklopu Study Corner programa.

Radujemo se vašem dolasku!

****

Adi Đukić – biografija
Adi Đukić je osnivač Agencije WEB Studio, jedne od prvih agencija za digitalni marketing na našim prostorima. Svoj prvi biznis započeo je prije 18 godina, kao student prve godine na Fakultetu informacijskih tehnologija Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostaru. U svom decenijskom radu pomaže poduzetnicima da svoje priče prenesu u online svijet i time stvaraju profit i dobru online reputaciju. Danas je savjetnik za razvoj strategije online nastupa. Njegove sjajne ideje iz oblasti digitalnog marketinga prepoznale su brojne kompanije na lokalnom i stranom tržištu.

Goran Karanović – biografija
Dr. sc. Goran Karanović je SEO copywriter, ekspert za podizanje online vidljivosti i Google certificirani stručnjak za digitalni marketing. Majstorstvo pisanja marketinških tekstova dopunio je nizom vještina iz digitalnog marketinga. Profesionalni novinar s 10+ godina iskustva u medijima. Nagrađivani književnik i publicist. Doktor pravnih znanosti. Član Mense.

Više informacija: Facebook

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.