Regionalni poslovni forum 25. novembra u Novom Sadu

Regionalni poslovni forum biće održan po četvrti put u četvrtak, 25. novembra u Novom Sadu, saopštila je Skupština Vojvodine.

Ilustracija (Foto: Pixabay / crystal710)

Učesnici foruma su kompanije iz 29 država svijeta, kao i regionalne privredne komore, razvojne agencije i druge institucije koje pružaju podršku za razvoj malih i srednjih preduzeća i poboljšanje ekonomske klime za poslovanje i nove investicije, a u skladu sa epidemiološkom situacijom, događaj će biti održan u onlajn (hibridnom) formatu.

Plenarni dio Regionalnog poslovnog foruma počinje u 10 sati, u Privrednoj komori Vojvodine, a odmah potom biće organizovani B2B sastanci privrednika u onlajn formatu.

Među zemljama iz kojih su prijavljeni učesnici za forum su Austrija, Belgija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Češka, Francuska, Grčka, Mađarska, Njemačka, NR Kina Italija, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Rumunija, Ruska Federacija, Egipat, Slovačka, Slovenija, Španija, Turska, Litvanija, Holandija, Ukrajina, Švedska i Velika Britanija.

Organizatori su Autonomna pokrajina Vojvodina i Skupština evropskih regija (AER), u saradnji sa Privrednom komorom Vojvodine, Fondom Evropski poslovi, Razvojnom agencijom Vojvodine i Evropskom mrežom preduzetništva.

ba.ekapija.com

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.