Radionica izrade biljnih terarija u Tuzli

Dragi biljkoljupci ali i svi znatiželjni!
Dobrodošli na prvu, u nizu Zelenih radionica koje nas čekaju u Tuzli ove godine.
RADIONICA IZRADE ZATVORENIH BILJNIH TERARIJA ( ili kako izraditi zeleni svijet u malom ♥

Volite li biljke i slobodni ste u nedjelju 17.3, pridružite se ovoj jedinstvenoj radionici, bilo da tek ulazite u svijet botanike ili već imate itekako zelene prste.

Radionica je namijenjena svim zaljubljenicima u biljni svijet. Nije potrebno nikakvo predznanje, nego samo ljubav i želja da se nauči nešto novo, ali i da se opusti, zaboravi i kvalitetno provede svoje vrijeme.

Terarij je kolekcija kompatibilnih biljaka koje rastu u staklenim posudama unutar kojih nastaje mikroklima u zatvorenoj ili parcijalno zatvorenoj posudi. Jednostavan za održavanje i stvoren za urbanog čovjeka, terarij pruža mogućnost vrtlarenja bez obzira na godišnje doba uz niz kreativnih mogućnosti u odabiru biljaka. Na radionici polaznici kroz praktičan rad mogu naučiti kako odabrati i pripremiti staklenu bocu za izradu vrta u boci, pripremiti tlo za sadnju, koje biljke izabrati, te naposljetku kako se brinuti o svom malom zelenom svijetu.


Datum i vrijeme održavanja : 17.3 ( nedjelja) od 10:00h do 11:45h
Mjesto održavanja : Klosterska 13 ( prizemlje)

Kotizacija za učešće iznosi 40KM po učesniku, te uplatom iste osiguravate svoje mjesto na radionici. U cijenu kotizacije je uključen i sav potrebni materijal za radionicu a terarij koji napravite na radionici nosite sa sobom kući.

Svoje prijave i informacije oko uplate možete slati na :

E: sadimo.rastimo@gmail.com ili
M : + 387 61633007

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.