Prijava za radionicu u Mostaru – Aktivno traženje posla

YourJob BiH organizira radionicu na temu: “Aktivno traženje posla u srijedu i četvrtak, 15. i 16. 9. 2021. godine⏱ od 10 -15h📌 Hotel Mostar, Kneza Domagoja bb, Mostar

👉 Radionica je namijenjena za mlade od 15 do 30 godina iz Mostara i Čapljine.

👨‍🏫 Predavač je iz Agencije Dekatria Mostar.

📖 Radionica ima za cilj osposobiti sudionike za preuzimanje aktivnije uloge na tržištu rada u kontekstu traženja posla. Sudionici će se upoznati s načinima informiranja o slobodnim radnim mjestima, načinima pretraživanja potencijalnih poslodavaca, procesima i fazama u traženju posla kao i identificiranja vlastitih snaga i vještina te načina prezentiranja. Nadalje, upoznat će se s pojmovima dispozicijske zapošljivosti, mogućnostima samozapošljavanja i razvijanja poduzetničkog duha.

✍️obavezna prijava do 14. 9. 2021. u 15h nahttps://forms.gle/DmD5ZGLzxSFtJUjW8✍️Broj sudionika je ograničen. U slučajuvećeg broja prijavljenih kontaktirati ćemo te radidogovora oko narednog termina.

😷Osigurati ćemo poštovanje svih preporučenihepidemioloških mjera.Dobro došli!Sva pitanja u vezi obuke možete postaviti na telefon savjetovališta za zapošljavanje mladih Mostar 036328916.

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.