Poziv za učešće na obukama za preduzetnice i žene koje namjeravaju postati preduzetnice

Ministarstvo privrede i preduzetništva implementira projekat „Jačanje konkurentnosti privrednih subjekata koje vode preduzetnice u Republici Srpskoj“, a koji se odvija u okviru sporazuma sa Gender centrom Republike Srpske, uz podršku FIGAP II programa (koji se realizuje uz podršku Kralјevine Švedske, putem razvojne agencije SIDA)1 i u saradnji sa Privrednom komorom Republike Srpske.

Program ima za cilј podržati preduzetnice u Republici Srpskoj kroz realizaciju obuka i promociju, u skladu sa Strategijom razvoja preduzetništva žena Republike Srpske za period 2019-2023. godine. Predviđena je, takođe, i napredna obuka za unapređenje upravlјačkih i liderskih sposobnosti, kao i promocija povezivanja preduzetnica i njihove dalјe međusobne saradnje kroz organizaciju konferencije za preduzetnice, koja će se održati uživo ukoliko epidermiološka situacija dozvoli.

Imajući u vidu navedeno, Ministarstvo u saradnji sa Privrednom komorom Republike Srpske organizuje ekspertske on-line obuke za preduzetnice na slјedeće teme:

  • upravlјanje lјudskim resursima;
  • razvoj brenda;
  • internacionalizacija i razvoj poslovanja;
  • primjena Six Sigma modela za unapređenje poslovnih procesa;
  • upravlјanje inovacijama i razvoj novog proizvoda i
  • digitalna transformacija.

Dokumentaciju u vezi sa obukom možete pogledati i preuzeti OVDJE.

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.