Poziv za učešće na “Maloj školi kritičkog propitivanja prošlosti”

Da li vjerujete svemu što učite u školi?  Zanima li vas i druga strana prošlosti? Koliko vas je obrazovanje podsticalo na kritičko mišljenje i kako politika utiče na to što učite?

Ukoliko želite da propitate ova pitanja, prijavite se za učešće na četvrtu po redu “Maloj školi kritičkog propitivanja prošlosti” koja će se održati od 28.02. – 01.03. 2020. godine. Pravo na učešće imaju osobe starosti od 16 do 26 godina.Ukupan broj planiranih učesnika/ca je 10. Krajnji rok za prijave: 22.02.2020. do 20:00.

“Malu školu  kritičkog propitivanja prošlosti” organizuje Centra za mlade “Kvart” uz podršku  National Endowment for Democracy.  Učesnici/ce će kroz dvodnevnu radionicu imati priliku da se upoznaju sa osnovnim teorijskim konceptima tranzicione pravde, društvenim iskustvima prevazilaženja traumatične prošlosti, razvijanjem kritičkog razmišljanja prema društveno-političkim dešavanjima u prošlosti te kako pojedinac/ka mogu da doprinesu navedenim procesima. 

Odabrani učesnici/ce će biti obavješteni pute e-maila najkasnije do 24. februara, te će im na mail biti poslana agenda i sve osnovne informacije. 

Popunjen obrazac sa naznakom za “Malu školu kritičkog propitivanja prošlosti” možete da pošaljete na e-mail:  czmkvart@gmail.com

Troškove (prevoz, smještaj, hrana) snosi Centar za mlade “Kvart”. 

Prijavni obrazac možete preuzeti OVDJE.

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.