Otvorene prijave za najveći globalni simpozijum hirurgije: IGSS 2021!

OTVORENE PRIJAVE ZA NAJVEĆI GLOBALNI SIMPOZIJUM HIRURGIJE: IGSS 2021!

Ako ste student medicine, stomatologije, farmacije te srodnih biomedicinskih nauka, ako ste zaljubljenik u hirurgiju te vas zanimaju najnovija dostignuća u oblasti medicine, ovo je pravo vrijeme da nam se pridružite!

International Global Surgery Symposium 2021 (IGSS 2021) je najveći svjetski događaj iz oblasti globalne hirurgije, čiji su domaćini studenti medicine iz Bosne i Hercegovine okupljeni u radnu grupu InciSioN B&H, a u saradnji sa InciSioN International.

IGSS svake godine okuplja preko 350 učesnika, mladih studenata medicine, specijalizanata, vrsnih anesteziologa i hirurga, okupljenih u svrhu razmjene iskustava, znanja i druženja.

Ove godine simpozij se održava u virtuelnoj formi od 12.-14. novembra i od 20.-21. novembra 2021. godine. Sve učesnike očekuju zanimljive panel diskusije, radionice i bogat socijalni program.

Prijave za najveći globalni simpozijum hirurgije su otvorene i potpuno besplatne, stoga pridružite nam se popunjavajući formu na linku: http://bit.ly/IGSS2021Register

Za prisustvovanje simpozijumu nije neophodno znanje iz hirurgije, niti položena hirurgija, ni 17 odgledanih epizoda Grey’s Anatomy. Više informacija o agendi, programu i simpozijumu možete pronaći na našim službenim profilima na svim društvenim mrežama kao i službenoj web stranici: https://igss2021.incisionetwork.org

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.