Kompanija MIBO Komunikacije svečano obilježila 25 godina poslovanja

U skladu sa strategijom održivog razvoja MIBO Komunikacije, svečanost za zaposlene je organizovana u prirodnom ambijentu izletišta Javorov Do na Bjelašnici.

Kompanija MIBO Komunikacije je svečano obilježila 25 godina postojanja i poslovanja. U skladu sa strategijom održivog razvoja MIBO Komunikacije, svečanost za zaposlene je organizovana u prirodnom ambijentu izletišta Javorov Do na Bjelašnici. 

Prije same svečanosti, MIBO Komunikacije je organizovao akciju pošumljavanja, kroz sadnju novih sadnica drveta Javor, čime ova kompanija želi dati svoj doprinos zaštiti i obogaćivanju prirodnih resursa Olimpijske ljepotice Bjelašnice. 

“MIBO Komunikacije su se kroz svoju istoriju razvile u vodećeg sistem integratora sposobnog za najzahtjevnije zadatke u oblasti digitalnih rješenja, koja našim korisnicima omogućavaju da unaprijede svoje poslovne modele i budu konkurentniji. Sva postignuća u proteklom periodu ne bismo mogli ostvariti bez dobre poslovne saradnje sa našim korisnicima, partnerima, dobavljačima, odgovornim i profesionalnim zaposlenicima. Na tome se iskreno zahvaljujemo, te se radujemo budućoj saradnji“, saopšeno je iz ove kompanije. 

MIBO

akta.ba

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.