Kako očuvati mentalno zdravlje u izgradnji karijere i drugim životnim promjenama

ijela sa sobom, dodatno otežava suočavanje s promjenama.

Posvetiti se vlastitim mislima i mentalnom zdravlju gotovo nikada nije bilo izazovnije, ali i potrebnije. Upravo zato INTERA Tehnološki Park za kraj studenog planira nešto drugačiji susret u Code Hub-u Mostar. Odmak se od poduzetničkih, kreativnih, tehničkih i inovativnih tema svojim će korisnicima pružiti kroz Code On Meetup Vol. 19: Mentalno zdravlje u svijetu koji se mijenja.

Ovo izdanje Code On Meetup-a, koje će se održati u ponedjeljak, 30.11.2020. godine s početkom u 17:30h u prostorijama Code Hub-a Mostar, posvećeno je prilagođavanju životnih uloga različitim promjenama koje se događaju i koje će se dogoditi. Tijekom trajanja događaja prisutni će imati priliku čuti korisne savjete koje će s njima podijeliti Majda Šehić, psihodramska psihoterapeutkinja.

Ona će se osvrnuti na najčešće izazove s kojima se poglavito mladi suočavaju u izgradnji karijere, ali i u ostalim segmentima života, a vrlo često ih potcjenjuju ili ostavljaju po strani.

INTERA Tehnološki Park podsjeća da je broj sudionika ograničen u skladu s epidemiološkim mjerama pa sve zainteresirane poziva da se već danas prijave na linkuna novo izdanje Code On Meetup-a koje organizira kroz projekt 2CODE sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije.

akta.ba

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.