International Youth Week 2019

Voliš se družiti i upoznavati nove ljude? Voliš učiti nove stvari? Voliš dinamično međunarodno okruženje?

Ako se prepoznaješ u navedenom opisu onda je ovaj projekt prava prilika za tebe!

Međunarodni tjedan mladih okuplja mlade od 16 do 30 godina širom Hrvatske, Europe i svijeta i održava se povodom obilježavanja Međunarodnog dana mladih 12. kolovoza. Projekt je sadržajan i nudi ponešto za svakoga – od radionica i izlaganja do druženja i sportskih aktivnosti – kako bi se mladi ljudi međusobno povezali i unaprijedili svoja znanja i vještine. Uz to, ako imaš ideju za provođenje vlastite radionice na ovome projektu, rado ćemo ti pomoći. Projekt svojim sudionicima osigurava besplatnu hranu i smještaj u ŠRC Kukavica.

Ove godine održat će se se 6.-13. kolovoza i u organizaciji je udruge ”Impress”. Ukoliko još nisi isplanirao što ćeš raditi ovo ljeto, prijavi se do 21. srpnja i sudjeluj na najboljem projektu u Hrvatskoj!*

*projekt je dobio nagradu Charlemagne u Aachenu za najbolji u Hrvatskoj

Ako želiš saznati više o ovome projektu slijedi ovaj link: https://drive.google.com/file/d/1TkgCQY9Vh20OgMnc9AJz7mETXPVS2Qqu/view?usp=sharing .

*Svi podatci bit će korišteni isključivo za ovaj projekt te se organizatori obvezuju čuvati zaprimljene podatke. Ispunjavanje prijavnice traje do 10 minuta. Hvala Vam na trudu.

Više informacija i prijava: https://docs.google.com/forms/d/19rsK18wAfM4rao72_J_DezSN4hroGUTMy63OFHqLEv8/viewform?fbclid=IwAR1skmDx38pqCnsvrY4U6h2z8wUdaobpaBnW4x74pasn_U6bPfcWhz56rh0&edit_requested=true

2 komentara

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.