Britanska ambasada objavila javni poziv za saradnju sa mladim ljudima širom BiH

Britanski ambasador Matt Field oglasio se putem društvenih mreža, a povodom javnog poziva Ambasade Velike Britanije za saradnju sa mladim ljudima iz BiH.

“Da li ste državljanin BiH i imate između 18 i 29 godina? Da li ste spremni da unaprijedite sebe i pomognete u izgradnji bolje države? Ako je odgovor da, imamo priliku za vas. Sljedeći mjesec počinjemo sa novim projektom kako bi sarađivali sa mladim ljudima širom BiH. Želimo čuti vaše glasove kako bi mogli raspravljati o problemima za koje vi smatrate da su važni i kako bi pomogli vama da se izgradite kao lideri i uzori drugima.

Ova Savjetodavna grupa za mlade će biti sačinjena od 10 pojedinaca koji će blisko sarađivati sa britanskim ambasadorom i mojim kolegama tokom perioda od 10 mjeseci. Taj projekat će uključivati mjesečne sastanke, prezentacije i diskusije. Sve će biti održano online. Sve detalje možete pronaći na Facebook stranici Britanske ambasade, mom Twitter ili Instagram profilu. Radujem se vašim odgovorima”, kazao je Field tokom obraćanja. 

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=1901226883350858

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.