Besplatni kursevi engleskog i/ili arapskog jezika

Besplatni online kursevi engleskog i arapskog jezika za osobe koje dolaze iz BiH, Crne Gore, Srbije ili Hrvatske.

Dragi članovi i drage članice,

Ova najava je namijenjena samo onima koji su komentirali moj prethodni post.

Online časovi engleskog i arapskog jezika će početi u nedjelju, 29. marta/ožujka. Na dnu ove objave ćete pronaći termine i datume održavanja istih.

Molim vas, imajte na umu sljedeće:

1) Časovi su namijenjeni pojedincima i pojedinkama iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore. Časovi nisu namijenjeni strancima i strankinjama koji trenutno rade u tim državama, osobama koje su u posjeti tim državama, te osobama koje su u prolazu.
2) Predavač govori isključivo engleski i arapski jezik. Predavač ne razumije i ne govori jezike Bosne i Hercegovine.
3) Za časove ćemo koristiti platformu Zoom.
4) Od vas se očekuje da tokom časa koristite mikrofon i kameru. U slučaju da to ne želite, niste dobro došli da nam se pridružite na online časovima.
5) U slučaju da vas brine sigurnost vaše privatnosti, slobodno mi pošaljite poruku. Održaću posebne časove za vas i osobe koje imaju slične brige oko privatnosti. U svakom slučaju, imam potpunu kontrolu nad podešavanjima tako da niko neće biti u mogućnosti snimati čas na Zoomu. Vaša kamera se pokaže samo dok govorite.

Ako vam objašnjeni uslovi, datumi i termini časova odgovaraju slobodni ste da nam se pridružite. Pošaljite mi privatnu poruku u kojoj ćete napisati vašu adresu elektronske pošte, jezike i nivoe za koje se interesirate kako bih vas mogao dodati u grupe.

Od mene ćete pet minuta prije početka časa primiti i-mejl sa linkom do grupe. Molim vas, provjerite i sanduče neželjene pošte (spam).

Želim vam svima mnogo uspjeha tokom časova! Zajedno možemo pobijediti virus! Ostanite kući, budite sigurni!

Nastava je u sarajevskom vremenu. Termini časova su kako slijedi:

17:00 – 18:00 Arabic I
18:30 – 19:30 English I
20:00 – 21:00 English II
21:30 – 22:30 Arabic II

Facebook stranica: https://www.facebook.com/groups/169441543658059/?fref=nf

Započinjem online kurseve za engleskog i arapskog jezika (početni i srednji nivo) putem video konferencija. Pošto smo svi zaglavljeni kod kuće, ovaj put bismo to takođe mogli dobro iskoristiti.

Ako ste zainteresirani, dodajte komentar u nastavku (Facebook grupa Odliv mozgova) u kojem je navedeno jedno ili više sljedećeg: (engleski I / engleski II / arapski I / arapski II) kako bih mogao dodati vaša imena na listu(e).

Možete dodati imena svojih prijatelja i porodice ako su oni također zainteresirani i ako će se pridružiti grupi iz svojih domova – pod uslovom da potiču iz BiH ili tri države sa kojima se BiH graniči.

Molimo vas osigurajte da novi ljudi – koji nisu članovi Odliva Mozgova – pošalju zahtjev za pridruživanje ovoj stranici kako bih mogao pronaći njihove profile i poslati im sve informacije. Ili mogu odlučiti da se pridruže mojoj stranici na FB-u: učenje engleskog i arapskog jezika Bosne.

Ako imate prijedloge ili sklonosti u vezi sa vremenom (ne datumom), dodajte ih u svoje komentare.

Molimo vas da podijelite ove informacije sa bilo kojim građaninom porijeklom iz BiH, Crne Gore, Srbije ili Hrvatske koji je zainteresovan da se pridruži ovim kursevima, bez obzira u kojoj se državi ili gradu nalaze.

Za 7 dana, nakon što sve izrazite interes, poslat ću vam predloženi raspored i vezu za pridruživanje.

Kao i uvijek, ovi i sve drugi časovi koje predajem u Bosni su besplatni.

N.B. Osobe s nejasnim imenima ili profilima neće biti dodane na te kurseve jer moram potvrditi da spadaju u kategoriju kojoj su kursevi namijenjeni – kao što je navedeno na vrhu posta.

Link: https://www.facebook.com/groups/odlivmozgova/

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.