Uspjeh planinara Glasinca

Članovi Planinarskog društva “Glasinac” (Milica Delić, Suzana Vukosavljević i Željko Komlenović) su 29.07.2018.godine u okviru kola lige BiH uzeli takmičarski nastup na Igmanu. Ponosni smo na rezultatski uspjeh planinara Glasinca jer su u konkurenciji od 9 ekipa zauzeli 1. mjesto.

Čestitke takmicarima i treneru Željku Deliću…

Naši članovi nastavljaju sa takmičarskim nastupima tako da će i narednog vikenda, 05.08.2018.godine uzeti učešće na 2.-om kolu lige RS koje ce se održati u Mrkonjić Gradu.

5 komentara

  • Postovani zastava je Planinarskog drustva Glasinac, a pobjednicka elipa se slikala sa zastavom drustva. Organizator takmicenja bio je obavezan da istakne zastavu BiH

  • Planinari Glasinca uzeli su ucece na poziv Muhameda Hadziabdica iz Planinarskog federalnog saveza, i na ostalim fotografijama mozete pogledati planinare sa grbom i zastavom drustva koje predstavaljaju.Lijep pozdrav

    • Opet se nismo razumijeli kako se može staviti na grb društva zastava rs kad to nije zastava sviju nas. znaci ja kao Bošnjak ili Hrvat sam odmah diskriminastorski postavljen u tom društvu i smatram se nekim ne bitnim članom.

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.