Učestvujte u RB globalnom izazovu

Prijavite se na konkursu za takmičenje RB globalnog izazova.

OBLAST:
Više oblasti

OPIS
RB Global Challenge je vodeće takmičenje u idejama za studente širom svijeta koji će doživjeti #FreedomToSucceed na RB. RB vjeruje da svako preduzeće ima odgovornost prema društvenom okviru u kojem djeluje. Oni su u potrazi za poslovnim idejama koje imaju visok socijalni uticaj, bave se kritičnim pitanjima u društvu i imaju moć da dovedu do pozitivnih promjena. RB je britanska multinacionalna kompanija za široku potrošnju, Reckitt Benckiser Group plc (RB) osnovana je 1999. godine spajanjem Reckitt & Colman plc sa sjedištem u Velikoj Britaniji i holandske Benckiser NV. RB je sada rastuća zajednica od 40 000+ različito kvalifikovanih i talentovanih preduzetnika koji posluju u preko 60 zemalja, a proizvodi se prodaju u skoro 200 zemalja.

USLOVI
Da bi se prijavili potrebno je ispunjavati sledeće uslove:
– Učesnici se moraju prijaviti u timove od 2-3 člana
– Svi univerziteti odobreni od strane UGC u Bangladešu imaju pravo da se prijave
– Svi članovi tima moraju biti studenti istog instituta

Odabrani timovi preći će u regionalni / nacionalni krug, gdje će predstaviti svoje ideje regionalnom timu rukovodstva RB-a. U krugu prezentacije može biti jedna ili više faza.

NAČIN PRIJAVE
Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti popunjavanjem aplikacione forme na: https://xathon.mettl.com/event/RBGC2020-Bangladesh…

ROK ZA PRIJAVU:
18.10.2020. godine
Detaljnije: https://rbglobalchallenge.com/bangladesh…

mladiinfo.me

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.