Potraga za najboljim nastavnicima ex Jugoslavije

Možda, upravo, Tebe tražimo!

Da li smatraš da si Ti, možda, jedan od “Najboljih Nastavnika EX Jugoslavije”?
Ne budi skroman/skromna! Hajde da odgovoriš iskreno na nekoliko pitanja!
JESI LI TI entuzijasta koji opstaje uprkos svemu?
RADIŠ LI U ZEMLJI U KOJOJ OBRAZOVANJE NIJE NA CENI?
ŽIVIŠ LI U OKRUŽENJU KOJE NE PRAŠTA USPEH?
DA LI SE I KOD TEBE ENTUZIJAZAM LAGANO TOPI?

Ako je većina tvojih odgovora potvrdna, vrijeme je da uzmeš kormilo u svoje ruke i da i zvanično postaneš UČITELJSKI LIDER koji menja obrazovnu stvarnost ovog dijela svijeta! ANN_EX_YU je pravo mjesto za nastavnike poput tebe!

ŠTA JE ANN_EX_YU?
ANN_EX_YU je asocijacija nastavnika formirana od visokokvalitetnih lidera iz obrazovanja spremnih da oko sebe okupe sve entuzijaste i učiteljske lidere iz svih država sa prostora bivše Jugoslavije spremnih da zajedničkim snagama afirmišu i motivišu najbolje nastavnike da mijenjaju sliku obrazovanja u ovom dijelu svijeta.

Ako želiš da zajedno jačamo kapacitete i podižemo status nastavnika u cilju podizanja standarda obrazovanja djece širom prostora bivše Jugoslavije, na pravom si mjestu!
ANN_EX_YU je profesionalna porodica svih vaspitača/učitelja/nastavnika koji ispunjavaju kriterijume pomoću kojih se vrši selekcija u cilju stvaranja prestižne mreže koja će opravdati ime “NAJBOLJI NASTAVNICI BIVŠE JUGOSLAVIJE”.

*Ukoliko ispunjavaš 10 od ukupno 27 kriterijuma, ti si jedan od ravnopravnih članova asocijacije i stičeš pravo da kroz saradnju sa najboljim nastavnicima regiona jačaš svoje kompetencije kako bi u sljedećem periodu dostigao zvanje “NAJBOLJI NASTAVNIK EX JUGOSLAVIJE”!
*Ukoliko ispunjavaš 15 od ukupno 27 kriterijuma, ti si jedan od članova asocijacije i stičeš pravo na zvanje “NAJBOLJI NASTAVNIK EX JUGOSLAVIJE”!
*Ukoliko ispunjavaš 20 od ukupno 27 kriterijuma, ti si jedan od počasnih članova asocijacije i pored prava na zvanje “NAJBOLJI NASTAVNIK EX JUGOSLAVIJE”, stičeš i titulu “NASTAVNIČKA ZVIJEZDA EX JUGOSLAVIJE! /ovo je kategorija, koja će, kada za to dođe vrijeme, imati i neke dodatne kriterijume, poput intervjua, pisama preporuke i još nekih dokaznih materijala, jer nam je želja da pronađemo i imenujemo suštinske ZVIJEZDE OBRAZOVANJA EX YU prostora/

*Ostavljamo mogućnost da svima, sa 15 i više poena, pošaljemo dodatni upitnik kojim ćemo potvrditi ili osporiti neke dileme koje mogu, eventualno, nastati bodovanjem dokaza za svih 27 kriterijuma.

Popuni upitnik! Postani član mreže najboljih nastavnika regiona.

NAPOMENA: Prilikom popunjavanja upitnika, morate biti odjavljeni sa svih drugih pretraživača i prijavljeni preko svog google naloga. U suprotnom nećete moći uspješno učitati upitinik, jer je radjen u google alatu.

Aplikanti koji, na prvom bodovanju, ne ispune potreban broj kriterijuma za jednu od kategorija, moći će da dopune dokumantaciju nakon, najmanje, godinu dana, od dana dobijanja rezultata presjeka. Osnivači se obavezuju da dopunjene aplikacije boduju nakon najviše dvije godine, od dana objave rezultata prvog bodovanja.

Za neka dodatna pojašnjena, pišite na e-mail: bestteacher.yu@gmail.com ili se dodatno informišite na našim sajtovima:
www.najboljinastavnici-ex-yu.weebly.com
www.annex-yu.weebly.com
FB stranica: https://www.facebook.com/BestTeacherYU/

Prijava: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfC0QZI9-AfcMzwrVOQ2m1bZQWtz3iOFwzPN65sc_xWNS4tOg/viewform

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.