Potraga za najboljim nastavnicima EX Jugoslavije

Možda, upravo, Tebe tražimo!
Da li smatraš da si Ti, možda, jedan od “Najboljih Nastavnika EX Jugoslavije”?
Ne budi skroman/skromna! Hajde da odgovoriš iskreno na nekoliko pitanja!

JESI LI TI ENTUZIJASTA KOJI OPSTAJE UPRKOS SVEMU?
RADIŠ LI U ZEMLJI U KOJOJ OBRAZOVANJE NIJE NA CIJENI?
RADIŠ LI U OKRUŽENJU KOJE NE PRAŠTA USPJEH?
DA LI SE I KOD TEBE ENTUZIJAZAM LAGANO TOPI?

Ako je većina tvojih odgovora potvrdna, vrijeme je da uzmeš kormilo u svoje ruke i da i zvanično postaneš UČITELJSKI LIDER koji mijenja obrazovnu stvarnost ovog dijela svijeta! ANN_EX_YU je pravo mjesto za nastavnike poput tebe!

ŠTA JE ANN_EX_YU?
ANN_EX_YU je asocijacija nastavnika formirana od visokokvalitetnih lidera iz obrazovanja spremnih da oko sebe okupe sve entuzijaste i učiteljske lidere iz svih država sa prostora bivše Jugoslavije spremnih da zajedničkim snagama afirmišu i motivišu najbolje vaspitače/učitelje/nastavnike da mijenjaju sliku obrazovanja u ovom dijelu svijeta.

Ako želiš da zajedno jačamo kapacitete i podižemo status nastavnika u cilju podizanja standarda obrazovanja djece širom prostora bivše Jugoslavije, na pravom si mjestu!
ANN_EX_YU je profesionalna porodica svih vas koji ispunjavate kriterijume pomoću kojih se vrši selekcija u cilju stvaranja prestižne organizacije koja će opravdati ime NAJBOLJI NASTAVNICI BIVŠE JUGOSLAVIJE.

*Ukoliko ispunjavaš 10 od ukupno 27 kriterijuma, ti si jedan od ravnopravnih članova asocijacije i stičeš pravo da kroz aktivnu saradnju sa najboljim nastavnicima regiona jačaš svoje kompetencije kako bi u sledećem periodu dostigao zvanje “NAJBOLJI NASTAVNIK EX JUGOSLAVIJE”!
*Ukoliko ispunjavaš 15 od ukupno 27 kriterijuma, ti si jedan od članova asocijacije i stičeš pravo na zvanje “NAJBOLJI NASTAVNIK EX JUGOSLAVIJE” i priliku da u sledećem periodu dostigneš titulu “ZVIJEZDA OBRAZOVANJA EX JUGOSLAVIJE.!
*Ukoliko ispunjavaš 20 od ukupno 27 kriterijuma, ti si jedan od počasnih članova asocijacije i pored prava na zvanje “NAJBOLJI NASTAVNIK EX JUGOSLAVIJE”, stičeš i titulu “ZVIJEZDA OBRAZOVANJA EX JUGOSLAVIJE!

Popuni upitnik! Postani član mreže najboljih nastavnika regiona.

NAPOMENA:
1.Upitnik popunjavajte OBAVEZNO latinicom na jednom od naših jezika.
2.Svako pitanje bodovano je 1 poenom. Potrebno je minimum 10 poena za ravnopravno članstvo u asocijaciji.
3.Imate na početku upitnika 9 obaveznih stavki. Budite precizni!
4.Upitnici bez unete tačne e-mail adrese, imena i prezimena, naziva ustanove , broja godina provedenih u obrazovanju i tačnog broja telefona neće se razmatrati!
5.U upitniku postoji 9 kriterijuma koje dokazujete učitavanjem jednog priloga koji može biti u JPG ili PDF fоrmatu. Njegova veličina ne može da prelazi 10 MB.
6.Upitnik ne morate popuniti odjednom. Dovoljno je da popunite 9 obaveznih stavki s početka upitnika, da pritisnete dugme SUBMIT i da se ponovo vratite na dopunu ostatka upitnike kada prikupite sva potrebna dokumenta.
7.Svi aplikanti koji ispunjavaju 10, i preko 10, kriterijuma, dobiće i dopunski upitnik u narednom periodu.

Srećno!
Za neka dodatna pojašnjena, pišite na e-mail: bestteacher.yu@gmail.com
Pogledajte sajt: https://annex-yu.weebly.com/

Upitnik

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.