Nagradna anketa: Istražujemo IT potencijal na području Bijeljine i Brčkog za investiranje

Potencijalni zainteresovani – učenici, studenti, nezaposleni, zaposleni…

Q STATION, iza koga stoje kompanija JSGuru i projekat MarketMakers, organizuje istraživanje IT potencijala za investiranje na područje Bijeljine i Brčkog sa ciljem razvoja IT sektora na ovom području. Istraživanje pored IT potreba lokalnih kompanija odnosi se i na prikupljanje mišljenja i informacija od strane drugih ispitanika, kao što su javne ustanove, organizacije civilnog društva, razvojne agencije ali i potencijalni zainteresovani odnosno srednjoškolci, studenti, nezaposleni (bez obzira na nivo stručne spreme) i zaposleni koji imaju želju da se prekvalifikuju u IT.
Stoga organizovali smo nagradnu igru za sve ispitanike koji žive na području grada Bijeljina, Distrikt Brčkog, opštine Ugljevik, opštine Lopare i drugih okolnih naselja i mjesta koje pripadaju području Semberije i Majevice.


Kako učestvovati?

Vrlo jednostavno, sve što trebate uraditi jeste popuniti anketu za koju vam treba par minuta. 

Nagradna igra važi za sve one koji popune anketu do 00.00h, 15.06.2020. godine

.
Nagrade i izvlačenje?

Tri srećna dobitnika koja ćemo izvući preko sajta Random.org, a čije izvlačenje će biti uživo na društvenim mrežama JSGuru kompanije, će osvojiti sledeće nagrade:1) Laptop DELL Inspirion 15-3582 sa 15,2“ ekranom2) Xiaomi Mi Band 43) Xiaomi Mi Business ruksak


Mala napomena: Ukoliko želite da učestvujete u nagradnoj igri potrebno je da obavezno popunite polja: Ime i prezime, broj telefona i email.


Sve anketirane ćemo kontaktirati putem email-a kako bi obavjestili o izvlačenju, koje će se moći pratiti uživo.

Anketu možete popuniti ovdje

Više informacija: Facebook

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.