Poziv na otvaranje izložbe fotografija ”Priroda u Kadru”

“Zdravo Da Ste” Omladinski centar i fotograf Vladimir Tadić vas pozivaju da svojim prisustvom uveličate otvaranje izložbe fotografija pod nazivom ’’Priroda u Kadru’’ (’’Nature in Frame’’).

Otvaranje izložbe je u srijedu 20.2.2019 u Muzičkom Paviljonu Staklenac u 18h a postavku će biti moguće pogledati i do 27.2.2019.

’’Nature in Frame’’ je međunarodni projekat kulturne razmjene koji je održan u Berlinu u oktobru 2018 godine a koji je okupio mlade iz 7 zemalja. Na projektu je učestvovalo i 6 učesnika iz Banjaluke i Čelinca koji su činili tim iz BiH.

Cilj projekta, pored kulturne razmjene, je bio unaprijeđenje fotografskih vještina učesnika koji su svojim fotografijama prikazivali prirodu i životnu sredinu kako Berlina tako i zemalja odakle dolaze. Učesnici projekta su bili podjeljeni u 5 grupa koje su razmatrale 5 različitih tema a to su: Krajolici, Voda, Transport, Hrana i poljoprivreda i Zagađenje. Svakom grupom je rukovodio po jedan fotograf koji je davao smjernice, stručne savjete te organizovao fotografske radionice a jedan od njih je i Vladimir Tadić iz Čelinca koji je vodio radionicu na temu krajolika.

Projekat je  implementiran od strane ORA mreže u okviru Erasmus + programa.

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.