Besplatno korištenje Scribd-a tokom aprila!

U Scribd-u vjerujemo da je čitanje najmoćniji alat koji imamo za povezivanje i dijeljenje ljudskog iskustva.

Danas, kada milioni ljudi širom svijeta borave u kućama kako bi umanjili rizik od širenja COVID-19, pristup knjigama i informacijama je važniji nego ikad prije. Čitanje može ponuditi nevjerovatnu udobnost: smanjuje anksioznost i čini nas osjećajima ispunjenijima i još sretnijima. Dakle, narednih mjesec dana ćemo učiniti Scribd-ovu biblioteku – koja uključuje milione knjiga, audio knjiga, članaka iz časopisa i još mnogo toga – dostupne svima, besplatno, 30 dana putem ovoga linka. Nije potrebna kreditna kartica ili pristupnica. Naš je cilj jednostavno osigurati svima da imaju pristup svojim omiljenim knjigama, autorima i kvalitetnim sadržajima, dok se budemo prilagodili našoj novoj normalnoj situaciji u narednih nekoliko sedmica.

Trebate preporuku o nečemu što ćete pročitati? Ekipa Scribd-a je tu za vas! Bilo da tražite zabavu, stručne resurse za upravljanje stresom, zdravim aktivnostima za svoju djecu ili samo način da mentalno pobjegnete, želimo da pomognemo na najbolji način kako znamo – kroz knjige!

Svakako nemamo sve odgovore, ali posvećeni smo istraživanju novih načina kako bolje čitatelje povezati s drugim čitateljima, autorima, pa čak i ljudima iza scene u Scribd-u, u ovim vremenima koja nas iskušavaju.

Ohrabrujemo vas da vodite računa o sebi i jedni o drugima, a nadamo se da vam čitanje može pružiti utjehu u ovim teškim vremenima.

Trip Adler
Osnivač i izvršni direktor, Scribd

2 komentara

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.