16. Pustolovna utrka Čapljina 2021

 

                  Turistička organizacija ČapljinKa-Čapljina organizira dana 3.srpnja (subota) manifestaciju  „16.Pustolovna utrka Čapljina 2021“. Hercegovački triatlon će se  sastojati od vožnje kanuima u dužini od cca 7,1 km (kupalište „Matica“ na rijeci Trebižat – Struge, kupalište „Jaz“), trčanja u dužini od cca 1,1 km (Struge, kupalište „Jaz“ – Mogorjelo „Villa Rustica“) i vožnje biciklima kroz grad prema Klepcima u dužini od cca 9,1 km (Mogorjelo „Villa Rustica“ – Karaotok, motel „Park“). U utrci se natjecatelji natječu u paru. Kotizacija za sudjelovanje je 15,00 KM po osobi, a nagradni fond u iznosu od 1.200KM se dijeli na tri prvoplasirane ekipe.

Natjecatelji će se okupiti ispred Ville Rustice u Mogorjelu, gdje će pripremiti svoju opremu i bicikla. Utrka počinje u 17:30h, a očekivani završetak je oko 19:30h.  

Svrha ovoga natjecanja je povezivanje prirodnih ljepota i kulturno-povijesnih znamenitosti, koji su u funkciji prezentacije turističkih potencijala Čapljine. Promidžba i oživljavanje prirodnih,  turističkih  ljepota našega kraja i sportskog natjecateljskog duha, poticanje aktivnosti na otvorenom kao sredstva za poticanje održivog razvoja, promicanje zdravlja, sprečavanje bolesti, promicanja tolerancije, međusobnog razumijevanja i poštovanja.

Natjecatelji se mogu prijaviti u uredu TO Čapljinka najkasnije do 30.6.2021.godine

Kontakt : Ivan Raguž-predsjednik 063 328 628

                Elena Sesar-ured TO Čapljinka 036 806 147

                                                                   063 822 703

Organizator manifestacije: Turistička organizacija ČapljinKa-Čapljina

Generalni pokrovitelj: Gradonačelnik grada Čapljine dr.Smiljan Vidić

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.