ZHŽ dodjeljuje grantove za unapređenje turističke infrastrukture – Na raspolaganju 50.000 KM

Ministarstvo gospodarstva Zapadnohercegovačke županije raspisalo je javni poziv za unapređenje turističke infrastrukture.

(Foto: Kitja Kitja/shutterstock.com)

Predmet poziva je prikupljanje prijava, za raspodjelu sredstava, osiguranih budžetom Županije Zapadnohercegovačke, namijenjenih za podsticanje razvoja gospodarstva u 2021.

– Dodijelit će se grant sredstva za promociju i razvoj lokalne zajednice malih poduzetnika kroz unaprjeđenje turističke infrastrukture i jačanje kapaciteta lokalnih pružatelja usluga u ugostiteljstvu i turizmu, a sve u svrhu produktivnijeg poslovanja i rasta gospodarske aktivnosti te postizanja konkuretnosti malog i srednjeg poduzetništva – navodi se u pozivu.

Pravo učešća za dodjelu grant sredstava za jačanje kapaciteta lokalnih pružatelja usluga u ugostiteljstvu i turizmu, a koji se odnose na projekte poboljšanja uvjeta smještajnih objekata kao i na ostale turističko – ugostiteljske djelatnosti su fizičke i pravne osobe koje su registrirale svoje objekte, do dana podnošenja zahtjeva za dodjelu sredstava u svrhu turističko – ugostiteljske djelatnosti.

Visina dodjele grant sredstava za unaprjeđenje turističke infrastrukture i jačanje kapaciteta lokalnih pružatelja usluga u ugostiteljstvu i turizmu iznosi 50.000 KM. Maksimalan iznos za fizičke i pravne osobe koje su registrirale svoje objekte u svrhu tursitičko – ugostiteljske djelatnosti iznosi 5.000 KM.

Prijave se primaju do 8. oktobra, a više detalja možete pronaći na sajtu Ministarstva gospodarstva ZHŽ.

ba.ekapija.com

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.