Novi Grad i fondacija Mozaik podržavaju mlade preduzetnike – Raspisan poziv za investicije do 40.000 KM

Fondacija Mozaik u saradnji sa Opštinom Novi Grad obaviještava mlade preduzetnike o mogućnostima investiranja i podrške za razvoj novih ili već pokrenutih djelatnosti.

Za informacije u nastavku je isključivo odgovorna Fondacija Mozaik koja je i nosilac sistema podrške predstavljenog u nastavku. Fondacija Mozaik, vodeći impakt investitor u regionu, poziva sve zainteresovane preduzetnike koji trebaju podršku za unapređenje svoga biznisa da se prijave za investiciju. Podrška podrazumijeva sljedeće:

1.Investiciju do 40.000KM za nabavku opreme, materijala ili druga ulaganja za unapređenje i rast biznisa;

2.Prodavače koji će prodavati vaš proizvod ili uslugu i uspostaviti vam sistem prodaje;

3.Računovodstvene usluge –knjigovodstvene usluge prilagođene vašim potrebama;

4.Pravne usluge;

5.Bazu stručnjaka(tehnolog, finansijski eksperti, digitalni marketing, istraživanje tržišta i dr.) koji će vas voditi korak po korak da riješite vaše poslovne probleme. Prijaviti se mogu mladi u dobi od 18 do 35 godina koji imaju:

1.Biznis registrovan u formi samostalnog preduzetnikaili neki drugi oblik registracije fizičkog lica a koji su spremni izvršiti preregistraciju u d.o.o.

2.Biznisi registrovani u formi d.o.o., čiji godišnji promet ne prelazi 50.000KM i imaju maksimalno 5 zaposlenih.

3.Poslovne ideje koje nisu registrovane, ali već imaju razvijene proizvode ili usluge (poznaju tehnologiju). Ovu jedinstvenu ponudu možeš ostvariti ukoliko si spreman da pokreneš društveni biznis u formi d.o.o.,

Više o uslovima možeš saznati dolaskom na ceremoniju koja se održava 13.06.2019. godine u 11.00 časova u prostorijama Skupštine opštine Novi Grad. Prijavni formular možeš pronaći na www.lonac.pro u dijelu „Investicija za društveni biznis“. Za dodatna pitanja piši nam na email: biznisi@lonac.pro

( http://www.preduzetnickiportalsrpske.net/novi-grad-podrska-mladim-preduzetnicima/?lang=bs )

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.