Poziv za saradnju na portalu Elem.ba

Elem je priča namijenjena ljudima širokih i različitih interesovanja. Nastao je iz velike ljubavi i želje da svoja lična iskustva, kao i iskustva drugih, podijele sa svojim čitaocima i da vam dan ispune ljepšim, vedrijim sadržajem, a da usput upoznate nešto novo i korisno.

Ekipa portala Elem.ba donosi uglavnom  zanimljive članke iz oblasti kulture, umjetnosti, mode, edukacije, zdravlja ali preporučuju niz zanimljivosti u vidu putovanja, događaja i interesantnih mjesta u Banjaluci ali i šire, a sve sa svrhom da je dostupno, moderno ali i tradicionalno.

Elem, pored tri energije koje su se izvrsno prepoznale, ekipu čine i vanjski saradnici, kolumnisti, zaljubljenici u sve ono što se zove život i uživanje u njemu. Zbog želje da misiju portala dignu na viši nivo, te da obuhvate različite teme sa cjelokupnog područja Bosne i Hercegovine, kao i da mladim talentovanim ljudima pruže šansu da se oprobaju u novinarstvu, ovim putem ekipa portala Elem.ba  poziva sve zainteresovane da im se jave i postanu dio ove priče.

Sve potrebne informacije možete dobiti putem mejla: portalelem.ba@gmail.com

Portal se nalazi na web adresi: elem.ba

Unaprijed zahvalna ekipa portala Elem.ba

Ostavite komentar

unesite broj *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.